Τηλεόραση|28.05.2021 21:52

House of Fame τελικός: Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε με τον αισθησιακό χορό της - «Είσαι βασίλισσα» σχολίασε το Twitter

Newsroom

Με ένα εντυπωσιακό performance της Ελένης Φουρέιρα ξεκίνησε ο τελικός του «House of Fame». Η «εκρηκτική» performer και οικοδέσποινα των live shows επεφύλαξε για το φινάλε τη μεγαλύτερή της έκπληξη, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό act, γεμάτο με μερικές από τις no1 επιτυχίες της και την μοναδική σκηνική παρουσία της.

Η βασίλισσα της ελληνικής pop σκηνής «μάγεψε» για ακόμα μία φορά το κοινό, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της mega hit «Μπορεί», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mad Clip και κυκλοφορεί από την Panik Records. Παράλληλα, δεν έλειψαν μεγάλα hits της όπως τα «YAYO», «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις», «Δοκίμασέ Με», «Light It Up» και «Caramela» καθώς και super mash-ups με αγαπημένα ξένα τραγούδια.

Διαβάστε επίσηςHouse of Fame τελικός: Οι πρόβες των 6 φιναλίστ

Η εμφάνιση της Φουρέιρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Ελενάρα δίδαξε λίγο πως γίνεται το καλό, το ορθόδοξο, το σωστό σόου γιατί σιχαθήκαμε τόσο καιρό!». 

T
T

Η Πένυ Μπαλτατζή μιλάει για το πρόωρο τέλος του «House of Fame»

Η καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας Πένυ Μπαλτατζή μίλησε στο «Ευτυχείτε» για το πρόωρο κόψιμο του μουσικού ριάλτι και ανέφερε: «Νιώθω όμορφα που πήρα απόφαση να κάνω κάτι στην τηλεόραση, γιατί ήταν κάτι πολύ έξω από τα δικά μου πλάνα. Ήταν στοίχημα. Δεν τελείωσε πριν την ώρα τους, μία δύο εβδομάδες νωρίτερα είναι. Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, πάντα δίνουν ένα περιθώριο. Αναφορικά με τη Φουρέιρα ως παρουσιάστρια εγώ προσωπικά βλέπω ένα κορίτσι που κάνει μία φοβερή προσπάθεια. Η δυσφήμιση είναι καλύτερη διαφήμιση. Ελένη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα».

Γιώργος Αρσενάκος: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη Φουρέιρα

Θέση για τα αρνητικά σχόλια προς το «House of Fame» και την Ελένη Φουρέιρα ως παρουσιάστρια πήρε και ο Γιώργος Αρσενάκος. «Η Ελένη είναι εξαιρετική στο ρόλο της. Το κανάλι τής πρότεινε να παρουσιάσει ένα show που θα παραπέμπει σε μια μεγάλη συναυλία. Δεν είναι δουλειά της να διαχειρίζεται ριάλιτι θέματα. Αυτό που κλήθηκε να κάνει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν την καλούσαν να παρουσιάσει ένα ριάλιτι ή ένα show διαπροσωπικών σχέσεων, σίγουρα δεν θα το αναλάμβανε. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, ούτε χρειάζεται να ταράζονται τόσο όσοι διαφωνούν».

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef 5: Επική δοκιμασία για Διονύση και Μαρίνα - Ας πάει σπίτι του να τελειώνουμε

Έλενα Παπαρίζου στους επικριτές για τα κιλά της: «Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεγαλώνει, μικραίνοντας - Το βίντεο αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

Friends Reunion: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

Ελένη ΦουρέιραΓιάννης ΠλούταρχοςΚαίτη ΓαρμπήΓιώργος ΑρσενάκοςHouse of FameHouse of Fame τελικόςΣΚΑΪΦοίβος