Τηλεόραση|29.05.2021 02:54

House of Fame τελικός: Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο μεγάλος νικητής

Newsroom

Έπειτα από δώδεκα live concerts, το «House of Fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα, που παρέσυρε τους πάντες όπως μόνο εκείνη ξέρει, παρουσιάζοντας ένα δυνατό performance, γεμάτο με πολλές από τις no1 επιτυχίες της, όπως το πρόσφατο «Μπορεί», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mad Clip, mash-ups με international hits και την ακαταμάχητη σκηνική της παρουσία.

Στη συνέχεια, οι έξι φιναλίστ -Βένια Καραγιαννίδου, Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Jimmy Sion και Στέφανος Πιτσίνιαγκας- ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού. Παρουσίασαν από δύο τραγούδια ο καθένας, ένα που τους ανατέθηκε και ένα που επέλεξαν από τα προηγούμενα live concerts, με τους άπαιχτους κριτές Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο να τους αξιολογούν για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης: House of Fame: Το συγκινητικό τραγούδι που έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος για τον γιο του

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ένας σπουδαστής με ταλέντο κι αγάπη για τη μουσική και χωρίς προηγούμενη επαγγλεματική εμπερία στο τραγούδι κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records! Όλο αυτό το διάστημα, οι σπουδαστές ακολούθησαν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονταν οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που διδάχθηκαν σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρέθηκαν μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι 6 διαγωνιζόμενοι:

Γιάννης Αρβανιτίδης: «Τον άνθρωπο τον λάθος» (Ηλίας Βρεττός) / «Ακόμη σε ζητώ» (Νίνο)

Άρης Βανταράκης: «Ψέματα» (Κωνσταντίνος Αργυρός) / «Αχ κορίτσι μου» (Γιάννης Πλούταρχος)

Βένια Καραγιαννίδου: «Θυμός» (Πάολα) / «Λιώμα σε γκρεμό» (Παντελής Παντελίδης)

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Είμαι αλλού» (ΜΕLISSES) / «Μη χανόμαστε» (Δήμος Αναστασιάδης)

Γιώργος Σπετσιώτης: «Αυτό που αγαπάς» (Γ. Σαμπάνης – Π. Κατσιμίχας) / «Πάλι πάλι» (Μανώλης Λιδάκης)

Jimmy Sion: «Everybody» (Backstreet Boys) / «Changed the way you kissed me» (Example)

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Από το Γύθειο στη σκηνή του «House of Fame»

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo, πριν από 22 χρόνια. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club!

Λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης. Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο και, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη μουσική Ακαδημία, ήρθε πολύ κοντά με τη Μαριάννα Καρρά. Πριν φτάσει στη νίκη, αναδείχθηκε δύο φορές σπουδαστής της εβδομάδας και ηχογράφησε τραγούδια στο Panik Room, με το «Μίλα Της» να είναι το τραγούδι που ο κόσμος ψήφισε και έγινε music video, έπειτα από τη μεγάλη ψηφοφορία που «έτρεξε» μέσα από το Panik Music.

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef 5: Επική δοκιμασία για Διονύση και Μαρίνα - Ας πάει σπίτι του να τελειώνουμε

Έλενα Παπαρίζου στους επικριτές για τα κιλά της: «Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεγαλώνει, μικραίνοντας - Το βίντεο αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

Friends Reunion: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

House of FameHouse of Fame τελικόςΓιώργος ΑρσενάκοςΓιάννης ΠλούταρχοςΚαίτη ΓαρμπήΕλένη Φουρέιρα