Τηλεόραση|08.06.2021 09:15

MasterChef 5: Διονύσης και Μαργαρίτα στον τελικό με παλιούς παίκτες - «Ο άνθρωπος δεν αλλάζει»

Newsroom

Θα μοιραστούμε τη χαρά και τη λύπη» ακούγεται να λέει ο πρώην παίκτης του «MasterChef 5» Παύλος Χάππιλος που θα ξαναβρεθεί στον διαγωνισμό για να βοηθήσει έναν από τους δύο παίκτες του τελικού. Μετά από μία μονομαχία για γερά νεύρα, που άφησε τον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαρίνα Ντεμολλάι με δάκρυα στα μάτια ... ο τελικός είναι προ των πυλών και οι επόμενες δοκιμασίες είναι δημιουργικές αλλά και δύσκολες και οδηγούν στον μεγάλο τίτλο και τα 50.000 ευρώ. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που περίμενε στον εξώστη τον αντίπαλό της για τον τελικό είδε τη Μαρίνα Ντεμολλάι να αποχωρεί και τον Διονύση να κερδίζει το εισιτήριο για την τελική φάση του ριάλιτι μαγειρικής. 

Ο Διονύσης ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε από τους κριτές ότι είναι εκείνος που τα κατάφερε να στείλει τη Μαρίνα ... σπίτι της. «Με το σπαθί του ή με τις αντοχές του έφτασε εδώ που έφτασε. Μόνο για αυτό αξίζει ένα μπράβο. Η Μαργαρίτα τώρα που τη γνώρισα καλύτερα είναι καλό κορίτσι και θα ήθελα να το είχαν δει και οι άλλοι παίκτες αυτό! Ήθελα στον τελικό να είμαι με τον Τζιοβάνι» είπε η καλόκαρδη Μαργαρίτα.

Η Μαρίνα πριν αποχωρήσει δήλωσε στην κάμερα: «Δεν θα κλάψω γιατί φεύγω χαρούμενη. Ήταν μοναδική εμπειρία όλο αυτό, να είσαι στον ημιτελικό του MasterChef. Θα μου άρεσε να βάλω την άσπρη ποδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία φορά είναι τα καλά, ώρα να πάμε σπίτι [...] Κάπου στο MasterChef 25 μπορεί να δείτε και τον γιο μου και να το πάρει αυτός για μένα».

Ο Διονύσης στον έβδομο ουρανό είπε: «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, σίγουρα ζω τη στιγμή και όπου θέλει ας πάει. Δεν φανταζόμουν για κανέναν λόγο ότι θα είμαι δεύτερος... ούτε ότι θα έφτανα στον τελικό. Με είχα για την πεντάδα. Το χρωστάω σε δύο ανθρώπους να είμαι εδώ. Μπορεί να τους χαρίσω και κάτι παραπάνω». 

Μαργαρίτα για Διονύση στον τελικό MasterChef: «Ο άνθρωπος δεν αλλάζει»

Στο τρέιλερ του 88ου επεισοδίου του 5ου κύκλου του MasterChef που θα προβληθεί την Τρίτη (1/6) βλέπουμε ότι ο τελικός του ριάλιτι δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Παλιοί παίκτες μπαίνουν στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τον Διονύση και τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία, αλλά και για να κερδίσουν από 5.000 ευρώ.  Ο Διονύσης πάλι κάνει το θαύμα του, καθώς η συμπεριφορά του κάνει την Μαργαρίτα να πει στην κάμερα «ο άνθρωπος δεν αλλάζει», ενώ ο Παύλος υπερθεματίζει λέγοντας: «Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».  

Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Ποια είναι η παίκτρια που έφτασε στον τελικό του MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπήκε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη - MasterChef

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Η Μαργαρίτα είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι, αλλά σε μία κομβική στιγμή για την εξέλιξη του «MasterChef 5», οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι επέστρεψαν στο πλατό και είχαν μία δεύτερη ευκαιρία να μαγειρέψουν για να πάρουν την ποδιά και να ξαναμπούν στο σπίτι. Η Μαργαρίτα επέστρεψε με το σπαθί της και είπε για την επιστροφή της: «Θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και αν είναι θέλημα Θεού να πάρω και το έπαθλο».

Παλαιότερη ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για το «MasterChef 5» είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αποκάλυψε ότι στηρίζει τη Μαργαρίτα. «Ο λαός απαιτεί Μαργαρίτα entry free» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες του Twitter, που έχουν δείξει την προτίμησή τους στη μαγείρισσα του «MasterChef 5». Η Μαργαρίτα ήταν η παίκτρια που κέρδισε και το Silver Award του φετινού MasterChef και τις 10.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τον... γάμο της, όπως είπε με χαμόγελο. 

Διονύσης Σαρακίνης: Ποιος είναι ο παίκτης που θα αντιμετωπίσει τη Μαργαρίτα στον τελικό του MasterChef

Διονύσης - MasterChef

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι 28 ετών. Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων, αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

Ο έρωτας περνά σίγουρα από το στομάχι για τον Διονύση στο «MasterChef 5», καθώς έχει έρθει κοντά με την παίκτρια που αποχώρησε, την Ανούς Χεριμιάν. Παρόλο που προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους όσο βρίσκονται στον διαγωνισμό μαγειρικής, τελικά «έσπασαν» τη σιωπή τους. «Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα» είπε η Ανούς για τον δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον Διονύση στο «MasterChef 5».

Όλες οι ειδήσεις

Νέα καταγγελία για Marilyn Manson: «Με βίαζε και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το χωριό

Σοφία Μουτίδου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο συγκλονιστικά ψέματα για μένα»

Brad Pitt - Andra Day: Νέο ειδύλλιο για τον ηθοποιό; Την πολιορκεί από τα Όσκαρ

MasterChef 5Μαργαρίτα Νικολαΐδη MasterChefΔιονύσης Σαρακίνηςτελικός MasterChef