Τηλεόραση|07.06.2021 08:45

Φάρμα αποχώρηση: Συγκίνηση και «αντίο» με Καβάφη από τον Θανάση Πάτρα - Ο τελικός

Newsroom

Δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η πραγματικότητα, αυτό που ζεις εδώ ή το έξω; Με αυτή τη φράση ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε τη «Φάρμα», αφού ήταν ο παίκτης που δεν κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία αποχώρησης. Οι δύο παίκτες έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι, το οποίο φτάνει στο τέλος του. Οι παίκτες έκλαψαν για την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα, ειδικά η Κάτια Δέδε έδειξε μεγάλη συγκίνηση.

Διανάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης - Ninza Warrior: Ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο ριάλιτι μετά τη Φάρμα

Τόσο ο Θανάσης Πάτρας όσο και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τελικά, αυτός που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους και κατάφερε να παραμείνει ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Μπίλι. Από την άλλη πλευρά, ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σχεδόν δακρυσμένος και είδε την πόρτα της εξόδου από τη «Φάρμα», στην οποία υπήρξε για πολλές εβδομάδες αρχηγός.

Θανάσης Πάτρας για Φάρμα: Μου έφτιαξε τη διάθεση για τα επόμενα πέντε χρόνια

«Να χρησιμοποιήσουμε Καβάφη; Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος; Ήταν μακρύς ο δρόμος. Έχει το ταξίδι σημασία και όχι ο προορισμός; Συναρπαστικό, μοναδικό, και ζωογόνο ήταν για μένα το ταξίδι στη Φάρμα. Μου έφτιαξε τη διάθεση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Χάρηκα πάρα πολύ που συνδέθηκα ξανά με ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών. Θεωρώ ότι λειτούργησα, όπως είπαν και τα παιδιά, πολύ ως συγκολλητική ουσία μεταξύ τους.

Μου έδωσε ένα μάθημα ζωής πάρα πολύ δυνατό. Δυσκολεύτηκα όταν έφυγε ο Μιχάλης την πρώτη φορά γιατί ήμουν πολύ δεμένος με τον Μιχάλη και με έφερνε σε μία ισορροπία. Και ο Στράτος... ήταν και ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα πάρα πολύ. Ως άνθρωπος και εγώ μπορεί να ξεφεύγω...Εχω γελάσει πολύ. Έχω κουραστεί πολύ. Σε ποιον να πεις ότι σε παρέσυρε πρόβατο και είναι σαν να σε χτύπησε αυτοκίνητο.

Θα μου λείψει το Σιλβεράκι πάρα πολύ γιατί δεν είχα ποτέ σκύλο. Θα μου λείψει ο κήπος, ο στάβλος και τα παιδιά. Ηταν όλα τόσο όσο! Η στέρηση και η αγωνία και το γεγονός ότι μου έλειψαν πάρα πολύ οι δικοί μου. θετικό είναι και αυτό. Φεύγω 5 κιλά ελαφρύτερος, αλλά πολλά κιλά σοφότερος» είπε ο Θανάσης Πάτρας.  

Η Φάρμα: Πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός για τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο;

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της «Φάρμας». Το αγροτικό ριάλιτι του ANT1 θα ρίξει αυλαία την Πέμπτη 10 Ιουνίου (21:00) όπου θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής. Μια ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 9 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός. Στον ημιτελικό οι πέντε φιναλίστ αγρότες (η Κάτια Δέδε, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Ντούπης και ο Κώστας Γκρέκας) θα αγωνιστούν σε πέντε αγωνίσματα. Οι τέσσερις που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς προκρίνονται στον τελικό της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Παρόντες στον ημιτελικό της Τετάρτης με σκοπό να ενθαρρύνουν τους πέντε φιναλίστ θα είναι σχεδόν όλοι οι πρώην συμμετέχοντες στη Φάρμα. Στον τελικό της Πέμπτης ο μεγάλος νικητής θα βγει από τα τέσσερα αγωνίσματα, ενώ και η ψήφος των υπόλοιπων 18 παικτών παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη αυτού που θα ανέβει στο βάθρο και θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Ποιος θα είναι ο νικητής της Φάρμας;

Όλες οι ειδήσεις

Θάνος Καλλίρης: Για εκείνο το βιντεοκλίπ η Ναταλία Γερμανού έπαθε παράκρουση

Σάκης Ρουβάς: Η ευχή της μητέρας του, η Κάτια Ζυγούλη και το δύσκολο χειρουργείο

Έρχονται μεγάλες παραγωγές και βαριές υπογραφές - Τα μεγάλα στοιχήματα των ελληνικών σειρών την επόμενη σεζόν

Αντώνης Κανάκης: Τα παιδιά του, η ροκ Θεσσαλονίκη και ο πρόσφατος χαμός του πατέρα του

αποχώρησηΣάκης ΤανιμανίδηςΦάρμαΚώστας ΓκρέκαςΗ φάρμαΘανάσης Πάτραςspoiler