Τηλεόραση|09.06.2021 13:13

James Καφετζής: «Δεν ήμουν αγενής στη Μαλέσκου» – Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου για τη μόρφωση

Newsroom

Τον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη του «Survivor 4» συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου το πρωί της Τετάρτης (9/6). Οι τρεις κολλητοί του «Survivor 4», που βρέθηκαν σε ραντεβού για να αναλάβουν και οι τρεις μαζί ένα project, μίλησαν για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. «Δεν το περιμέναμε να φύγει. Εμένα ο Τριαντάφυλλος μου έστειλε μήνυμα στο Instagram» είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Η Άννα Μαρία θέλει νικητή τον Ηλία. «Νικητή εγώ θέλω κάποιον που μπήκε από την αρχή και το θεωρώ πιο δίκαιο. Θέλω κάποιον που να έχει πεινάσει. Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε μετά από έναν μήνα. Έχει πεινάσει κι αυτός, αλλά όχι πολύ» ανέφερε ο James.

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Η άφιξη με καπνογόνα και οι νέες προτάσεις για τηλεόραση με Αλέξη Παππά

Όσο για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου; Ο ίδιος σημείωσε: «Δεν ήμουν αγενής, μίλησα και είπα κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Στο κάτω-κάτω με κάλεσαν για να πω την άποψή μου και τη γνώμη μου για κάποια θέματα. Θα πάει και ο Νίκος. Μου είπε ευχαριστώ και καλό μεσημέρι και έφυγα. Αυτό!».

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Κοψιδά για τη μόρφωση

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το "καραγκιόζης" να το κάνω "μοντέρνο καραγκιόζης", είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε "τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Κατάλαβε το λάθος του και όποτε πήγαινε να ψαρέψει, μου έλεγε… "φίλε, θα φάμε σήμερα"» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ.

«Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος και τους είπα ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα ότι θέλεις ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ. Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό, εγώ τους είχα πει ότι θέλω να καταγράφεται. Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει τρελά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Πολλά έχουν ακουστεί και για την αμοιβή του καλλιτέχνη, καθώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος πάντως κλείνει μια και καλή αυτό το θέμα. «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτιέται στην κατσαρόλα κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Εγώ ήθελα να δω πώς πάει το μαλλί. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του για τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Κοψιδά. «Ο Ηλίας βγάζει κακίες λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους. Μένω σε ένα συγκρότημα, το οποίο έτυχε να έχει πισίνα, δεν είναι ιδιωτική. Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου που έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε να δουλέψω για τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και είμαι χαμηλής μόρφωσης. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε το ποιος είσαι» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Jennifer Lopez: Στους κόλπους του Netflix η ποπ σταρ - To deal πολλών εκατομμυρίων

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: «Θα ανοίξω τα θέατρά μου και ελάτε να με συλλάβετε»

James ΚαφετζήςΝίκος ΜπάρτζηςΤζέημς ΚαφετζήςΆννα Μαρία ΒέλληSurvivorΤριαντάφυλλος