Τηλεόραση|11.06.2021 10:24

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Είχα γράψει στο δωμάτιό μου «η νικήτρια του MasterChef» και έγινε

Newsroom

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChefΜαργαρίτα Νικολαΐδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την πανηγυρική νίκη της στον τελικό του Star. Η νεαρή παίκτρια ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξή τους και έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα σε όλον τον κόσμο που τη στήριξε και τη βοήθησε στην πορεία της μέχρι σήμερα. Η γλυκειά Μαργαρίτα έγραψε στην ανάρτησή της:

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο MasterChef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιό μου "Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5" δεν το πίστευα το ήθελα όμως… 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιό μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου, γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα, με συγκινούν, και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιό μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η Μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή!

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5 τελικός: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Έκλεψε την παράσταση ο σεφ Jason Atherton

Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας, να τσαλακωνεστε και να παλεύετε για ό,τι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρά και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα αγάπη και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεόραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και εγώ σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!

T

Μαργαρίτα Νικολαΐδη η νικήτρια του masterchef 5. Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γιαυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου, εμένα όπως είμαι. Με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! Κλάψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, Έντονο και αληθινό, γιατί υπάρχει αγάπη.

Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο, την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ,@scontizas ,@chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια! Το έπαθλο φετος ξεχειλιζει αγάπη. Σας αγαπώ!

Η Μαργαρίτα σας..»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρόταση γάμου και οι 3 φορές που δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου». Η 27χρονη σεφ φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή και μίλησε για όλα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις απάντησε και για την περιβόητη πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη. Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλούσε συχνά για εκείνον, όσο βρισκόταν μέσα στο MasterChef. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραδέχτηκε δημόσια ότι ο Χρήστος την έκανε την πρόταση, λέγοντας πως έγινε μία κίνηση για να πάει καλά η σχέση τους στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη Ελληνίδα MasterChef η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και 15 νικήτριες ελληνικών ριαλιτι

«Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη», είπε η Μαργαρίτα. Η εκπομπή πάντως της επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη, καθώς της έκαναν ένα δώρο για το γάμο της. Η Κατερίνα Καραβάτου της χάρισε μια δωροεπιταγή 1.500 ευρώ για φτιάξει το νυφικό της. 

«Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα 'γιατί όχι; τι έχω να χάσω;'. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef. Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Όντως πήγα με το κρύο πιάτο, μου λένε να πάω και με το ζεστό πιάτο. Μετά τα είδατε τα επόμενα βήματα...» είπε η Μαργαρίτα για τη συμμετοχήτ ης στο ριάλιτι.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Δεν έχω καταλάβει πού είμαι τώρα, είμαι εδώ απλά και... κλαίω» είπε η Μαργαρίτα. «Κοιταζόμαστε με τους φίλους μου, με τον Χρήστο και λέγαμε 'τώρα, αλήθεια; Έχει συμβεί; Αλήθεια κέρδισα το MasterChef'. Είναι σαν ένα όνειρο που βλέπω όταν κοιμάμαι, αλλά ξυπνάω και το ζω!» εξομολογήθηκε η Μαργαρίτα.

Στην εκπομπή μίλησαν ζωντανά τρεις παλαιότεροι MasterChef, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Χρήστος Βαρθαλίτης, δίνοντας τα συγχαρητήριά τους στη νέα συνάδελφό τους. Ενώ κολακευτικά αναφέρθηκε σε εκείνη και ο πρωτεργάτης του είδους, Άκης Πετρετζίκης.

Η γνωριμία με τον Χρήστο και το μήνυμα στον νικητή της Eurovision, Damiano

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαργαρίτα αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον γοητευτικό νικητή της φετινής Eurovision του οποίου είναι θαυμάστρια. «Αχ ο κούκλος ο Ιταλός είναι αυτός (ακούγοντας το τραγούδι του). Μου αρέσει πολύ, του το έστειλα και στο Instagram. Του έγραψα πως υπάρχει περίπτωση να κερδίσω το MasterChef, αν θέλει να μου κάνει ένα like ή ένα story. Βασικά η Βίλλυ του το έγραψε, επειδή εγώ με τα αγγλικά δεν τα πάω καλά όπως λένε» είπε γελώντας.

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Χρήστο: «Στην αρχή ο Χρήστος ήταν πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ερχόταν ο χειμώνας. Όταν όμως μάθαμε πως πρέπει να μπούμε στο ξενοδοχείο σε καραντίνα, μου λέει "Δεν πας του χρόνου καλύτερα; Πήγαινε του χρόνου, πού θα σε αφήσω τώρα;". Ακούστε το καλύτερο! 12 του μήνα που μπήκαμε στο σπίτι, 12 του μήνα πετούσε ο Χρήστος για Ελβετία. Την ίδια μέρα! Την ημέρα που με ειδοποίησαν από την παραγωγή πως με δέχθηκαν, την ίδια μέρα ο Χρήστος έκλεισε τη δουλειά στην Ελβετία. Δυστυχώς και σήμερα το πρωί έφυγε για Μύκονο λόγω της δουλειάς του. Θα ήθελα να βρίσκεται εδώ μαζί μου" εξομολογήθηκε, ενώ για τη γνωριμία τους αποκάλυψε: "Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε σε σεζόν, όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης. Πάντα του λέω ότι εκείνος με προσέγγισε πρώτος, αλλά εγώ τον είχα σταμπάρει. Τον έβλεπα που μου χαμογελούσε συνέχεια... Ταυτόχρονα νομίζω έγινε. Έχουμε περάσει και τα στραβά μας, έχουμε μείνει και χώρια. Στο τέλος καταλήξαμε να είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ θα ήθελα να κρατήσει για πάντα».

Στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με την Κατερίνα Καραβάτου, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως για πέντε χρόνια δούλεψε στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι. «Όταν τελείωσα με τα ξενοδοχειακά, ξεκίνησα πρακτική με τον Έκτορα Μποτρίνι. Μετά από αυτό συνεχίστηκε μια σχεδόν πενταετής συνεργασία. Με βοήθησαν πολύ όλοι, και η ομάδα του. Ο Έκτορας είναι εξαιρετικός και πραγματικά οφείλω πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο και όλη την ομάδα του. Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, τους αγαπώ και με αγαπάνε. Τους οφείλω πολλά ευχαριστώ πάνω στη μαγειρική, αυτοί με χτίσανε. Με κάνανε μαγειρικό... άνθρωπο. Έχω δουλέψει και με κάποιους άλλους καλούς στην Ελλάδα.

Η συνεργασία με τον Έκτορα κράτησε πέντε χρόνια, μετά δούλεψα με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη. Και μετά ήρθε το Λονδίνο. Μετά γύρισα για σεζόν στη Μύκονο, ήρθε και μια μαγική εμπειρία στη Νορβηγία που δούλεψα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο εκεί. Ήταν να κάτσω περισσότερο, αλλά δυστυχώς με τον κορονοϊό έκλειναν τα σύνορα και έπρεπε να φύγω. Έκατσα μόνο ένα μήνα. Μετά όμως δεν έγινε κάτι και ήρθε το MasterChef» είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη για την εμεπιρία της με τον Μπορτίνι. Και τα καλύτερα έρχονται!

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Θέμης Αδαμαντίδης: Ένας υπέροχος άνθρωπος όμηρος στα πάθη και στις ευαισθησίες του

Νάσος Κάτρης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο στυλίστας από τη Χαλκίδα

MasterChefΜαργαρίτα Νικολαΐδη τελικός MasterChefνικήτριαMasterChef 5