Τηλεόραση|14.06.2021 17:35

Ο πατέρας της Meghan Markle αποκαλύπτει: Ο ρόλος της Όπρα και η απαγόρευση να δει τα εγγόνια του

Newsroom

Έξαλλος ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) με την Όπρα Γουίνφρεϊ και την περίφημη συνέντευξη που της έδωσαν η κόρη του μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Ο Τόμας Μαρκλ, που δεν έχει καμία επικοινωνία με την Μέγκαν εδώ και χρόνια, κατηγορεί την Όπρα ότι «χρησιμοποίησε» το πρώην βασιλικό ζευγάρι, ενώ βρίσκονταν σε ευάλωτη θέση. «Η Όπρα "παίζει" τον Χάρι και τη Μέγκαν» είπε ο Τόμας σε συνέντευξή του στο «60 Minutes Australia». «Τους χρησιμοποιεί για να μεγαλώσει το δίκτυό της και να ετοιμάσει τα νέα της σόου. Εκμεταλλεύεται έναν αποδυναμωμένο άνδρα και τον βάζει να λέει πράγματα που απλά δεν λέγονται στην τηλεόραση.. Είναι και οι δυο τους πολύ σκληροί μαζί μου». 

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Μαρκλ: Ξαναχτυπά ο πατέρας της - «Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ σαν τον Χάρι»

Περίπου 17,1 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ ο πατέρας της Μέγκαν δεν δίστασε αμέσως μετά να κάνει δηλώσεις και στο Good Morning Britain. Ο Mr Markle είχε πει μετά τη συνέντευξη στην Όπρα ότι ζήτησε 100 φορές συγγνώμη από την Μέγκαν για την «παράνομη» συμφωνία του με τους παπαράτσι πριν τον γάμο της (2018) και κάλεσε το ζευγάρι να συναντηθούν. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού η Μέγκαν δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της, αλλά και πολλούς από τους συγγενείς της.

T

Ο πατέρας της Μέγκαν ζητά συγγνώμη για το «χαζό λάθος του» 

Στη συνέντευξη στο «60 Minutes Australia», ο Τόμας ζητά από την κόρη του να του επιτρέψει να δει την Λίλιμπετ Νταϊάνα, της ζητά συγγνώμη και παρακαλεί για ανακωχή, αλλά απειλεί και να «βγάλει άπλυτα» στη φόρα. Ο 76χρονος ζητά συγγνώμη για το «χαζό λάθος του» και ζητά ανακωχή. «Δεν έχω μιλήσει μαζί της από την προπαραμονή του γάμου της», λέει στο τρέιλερ της συνέντευξης. Όταν ερωτήθηκε για το πώς έμαθε για τη γέννηση της Λίλιμπετ, απάντησε ότι το έμαθε από το ραδιόφωνο. «Θα απογοητευτώ πολύ αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», πρόσθεσε.  Μετά τη συνέντευξη στην Όπρα, ο Χάρι συμμετείχε και σε μίνι ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία στο Apple TV+ με τίτλο «The Me You Can’t See», όπου περιέγραψε τον προσωπικό του αγώνα μετά τραγικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997. 

Ο πατέρας της Μέγκαν είχε πει παλαιότερα αναφερόμενος σε παπαρατσικά ενσταντανέ της «επαναστατικής» νιότης του Χάρι: «Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ντυθεί Χίτλερ, ούτε έχω παίξει παιχνίδια γυμνός σε πισίνα».  Η Sun είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Χάρι σε νεαρή ηλικία, να βρίσκεται σε πάρτι φίλων, φορώντας στο μπράτσο του τη χιτλερική σβάστικα. Σάλο είχαν προκαλέσει και ολόγυμνες φωτογραφίες του Χάρι από πάρτι σε πισίνα ξενοδοχείου του Λας Βέγκας το 2012. Ο πατέρας της Μέγκαν έχει κάνει ουκ ολίγα ατοπήματα και αυτό θα είναι άλλο ένα ασυγχώρητο παραστράτημα...

Όλες οι ειδήσεις

Συνέδριο Γονιμότητας και ανθρωποφαγία: Ξεσπούν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Φαίη Σκορδά

Χώρισαν Αλέξης Παππάς και Alessia: «Μoυ έστειλε SMS, δεν είχε καν το κουράγιο να το κάνει σωστά»

Παύλος Χάππιλος: Θύμα ληστείας ο παίκτης του MasterChef - Η έκκληση για βοήθεια

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφικό πλατό η πόλη - Έρχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας

συνέντευξηΜέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας ΧάριΌπρα Γουίνφρεϊ