Τηλεόραση|15.06.2021 15:11

Δημήτρης Μοθωναίος: Μια ανάσα από τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Newsroom

Σε συζητήσεις για να πάρει μέρος στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται ότι βρίσκεται ο Δημήτρης Μοθωναίος. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο ραντεβού με τους υπεύθυνους της παραγωγής και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο Διαφάνι ως ένας θετικός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα έχει και ένα φλογερό ειδύλλιο με κάποια από τις πρωταγωνίστριες.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Μοθωναίος πέρασε από δοκιμαστικό για το «Dot» μαζί με την Τζένη Θεωνά, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κατευθύνονται προς την ΕΡΤ στη θέση της εκπομπής «Φλερτ» και της Νάντιας Κοντογεώργη. Αν και οι δυο ηθοποιοί κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα πήγαν αρκετά καλά έχοντας φοβερή χημεία μεταξύ τους, φαίνεται πως η Τζένη Θεωνά θα συνεχίσει «Στα καλύτερα μας χρόνια», ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος πάει προς τον ANT1 και τις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε επίσηςΔημήτρης Μοθωναίος: Ο κακοποιητής μου ήθελε να με δει από κοντά μετά τη συνέντευξη στη Σκορδά

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της

Αυτή την περίοδο, οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας. Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα, όμως, εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Από την άλλη, η Ασημίνα σκοπεύει να γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Θα υπάρχει ένα χρονικό άλμα στην έναρξη του τρίτου κύκλου. Θα βρεθούμε λίγο πριν την 21η Απριλίου και την έναρξη της Χούντας. Μια «Άγρια Μέλισσα» μπαίνει στην αντίσταση κατά της Χούντας, η οποία θα βάλει την ζωή της σε κίνδυνο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Όλες οι ειδήσεις

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Παναγιώτα Βλαντή: Γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό - «Τον θαυμάζω γιατί έχει παλέψει στη ζωή του»

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

ηθοποιόςΆγριες Μέλισσες τρίτος κύκλοςDOTΔημήτρης ΜοθωναίοςΤζένη ΘεωνάΆγριες μέλισσες