Τηλεόραση|22.06.2021 10:59

Αιμιλιάνο Μάρκου: Το μοντέλο του GNTM στην επίδειξη των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Newsroom

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, το μοντέλο που «γνώρισε» το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι GNTM, κάνει διεθνή καριέρα στις πασαρέλες της Ιταλίας και εντυπωσιάζει. Ο 21χρονος Αιμιλιάνο ήταν ένα από τα μοντέλα που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να παίρνει τελικά την πρωτιά.

Διαβάστε επίσης: GNTM 3 - Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο παίκτης που δεν πέρασε στην τριάδα του τελικού

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην καριέρα του θα είναι σίγουρα το γεγονός ότι περπάτησε στο fashion show των Dolce and Cabbana στο Μιλάνο. Φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό μαγιό, περπάτησε στο catwalk του διάσημου οίκου και ήταν απλά εντυπωσιακός.

Αιμιλιάνο Μάρκου: Από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων στον τελικό GNTM 3

«Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο εαυτός μου» είχε πει ο 20χρονος Αιμιλιάνο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές. Στο παρελθόν ο Αιμιλιάνο έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Κατατάσσει τον εαυτό του στην κατηγορία των «fitness models» και δουλεύει τις πόζες με το σώμα του, αν και πιστεύει πως έχει και δυνατό πρόσωπο.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο. Ο Αιμιλιάνο του GNTM απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM είχε βάλει πλώρη για την κορυφή.... και την έφτασε!

T

Η αγαπημένη του φράση τον εκφράζει απόλυτα: «Don't crack under pressure».

Στο εισαγωγικό του βίντεο στο παιχνίδι o Αιμιλιάνο είχε πει: «Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM διότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς τα αγόρια να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επομένως γιατί όχι;». Όσον αφορά τις σπουδές του είχε πει «Αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο της θάλασσας από το Γυμνάσιο. Από τότε δεν έχω αλλάξει γνώμη και από τότε απολαμβάνω την κάθε μέρα σε αυτήν. Το χάσμα ανάμεσα στο χώρο του μόντελινγκ και το χώρο της ναυτιλίας είναι πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον αν ασχοληθείς ως αξιωματικός στο μέλλον όπως θα κάνω εγώ. Βέβαια θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω και τα δύο πράγματα και από κει και πέρα θα δούμε».

T

Όταν περπάτησε μπροστά στους κριτές του GNTM με το μαγιό η Βίκυ Καγιά του είχε πει: «Είσαι ο πρώτος που έχει ποζάρει τόσο ωραία και δεν έχει ξυρίσει τα πόδια του». Ο Δημήτρης Σκουλός θεώρησε τότε ότι τα πόδια του είναι λίγο μεγάλα σε αναλογία με το σώμα του και του είχε πει: «Δε θέλω παραπάνω όγκο. Αν ήσουν λίγο πιο στεγνός θα το προτιμούσα 1000 φορές. Σε θεωρώ λίγο παιδί. Τα πόδια σου είναι σα να παίζεις ποδόσφαιρο. Το πρόσωπο σου είναι πολύ δυνατό. Το βλέμμα το θέλω χαλαρό, πιο ήσυχο». Η Ζενεβιέβ του είπε ότι είναι η χαρά της γυναίκας που διάβαζε «Βίπερ». Όσον αφορά την Καγιά ο Αιμιλιάνο της θύμιζε Αρχαίο Έλληνα. Αρχαίο άγαλμα. Ο Αιμιλιάνο είχε πάρει τέσσερα «ναι» και έτσι μπήκε στο GNTM.

Όλες οι ειδήσεις

Katy Perry και Orlando Bloom: Χωρισμός, γάμος και διακοπές στην Πελοπόννησο

Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί ακολουθείτε τον δολοφόνο της Καρολάιν στο Instagram;»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου στέλνουν πολύ τολμηρές φωτογραφίες στα social media»

Μαρία Σάκκαρη: Η οντισιόν στο «Παρά Πέντε», τα λόγια της μητέρας της και η Άννα Βίσση

Αιμιλιάνο ΜάρκουDolce & GabbanaGNTM 4μοντέλο