Τηλεόραση|27.06.2021 16:09

Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί - Ο νέος ρόλος που προστίθεται στο καστ

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» και οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων. 

Διαβάστε επίσηςΆγριες Μέλισσες: Ο Άρης Σερβετάλης σε συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Ο «Προκόπης», κατά κόσμον Γιώργος Ηλιόπουλος, μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το ένθετο «Τύπος Tv» του Ελεύθερου Τύπου για τον ρόλο του και την εξέλιξή του στον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. «Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές». 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στη συνέντευξη, αλλάζουν πολλά λόγω χούντας στον τρίτο κύκλο. «Ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ κι ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης».

Αγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν θα αφήσει την Ασημίνα απροστάτευτη

Παράλληλα, ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο περιοδικό «Τηλέραμα» αποκαλύπτει ότι η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, Δρόσω και Κωνσταντή, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους ν' αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ασημίνα με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο μικρό Σέργιο και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Στην καρδιά του Σεβαστού υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει.

Η Σταμίρη σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνει, λοιπόν, δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα στις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος» - Τα νεότερα για την υγεία της

Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα μου στη Μύκονο πουλήθηκε σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας»

James Καφετζής: Ενεπλάκη σε τροχαίο έπειτα από τα MAD - «Ήπιαμε, είπαμε να πάρουμε ταξί, αλλά...»

Κωστής Μαραβέγιας: Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για νέα μουσική εκπομπή

ΑΝΤ1επεισόδιαΆγριες Μέλισσες τρίτος κύκλοςΆγριες μέλισσες