Τηλεόραση|01.07.2021 14:13

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι επίσημο, πάει στο MEGA - Η ανακοίνωση από το κανάλι

Newsroom

Τους τελευταίους μήνες έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το επαγγελματικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha. Πλέον είναι επίσημο και η παρουσιάστρια «μετακομίζει» στο MEGA

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Γιάννη Πουλόπουλος, μέσα από το «Ευτυχείτε», είχε αποκαλύψει ότι η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην ώρα 08:00 - 10:00. Σημειώνεται ότι παρόμοια ώρα είχε και το 2012 στην «Πρωινή Μελέτη» στο Star, η οποία βέβαια στην συνέχεια μεταφέρθηκε το μεσημέρι, αλλάζοντας και ονομασία σε «Μεσημεριανή Μελέτη». Παράλληλα, στην εκπομπή «Love it» όσον αφορά τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή, φημολογείται πως ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ένας πρώην παίκτης της «Φάρμας».

Όλες οι ειδήσεις

Μπιλ Κόσμπι: Ελεύθερος μετά την ανατροπή της καταδίκης του - Είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις

Survivor 4: Οι παίκτες εγκατέλειψαν τον Άγιο Δομίνικο - Μαριαλένα και Κόρομι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης: «Πριν γνωριστούμε λέγαμε ότι θα μέναμε και μόνοι μας, χωρίς γάμο»

Ελένη Ράντου: Έξαλλη με σχόλια περί μαλλιοτραβηγμάτων στη Ζακέτα να πάρεις - «Είναι σεξιστικό»

Ελεονώρα ΜελέτηMEGAπαρουσιάστρια