Τηλεόραση|12.07.2021 15:08

Άση Μπήλιου: Παραμένει στο Star μετά το φινάλε της Καραβάτου - Η ανακοίνωση στο Instagram

Newsroom

Οριστικό φινάλε έριξε η πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου», έπειτα από τέσσερα χρόνια καθημερινής παρουσίας, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική στον τηλεοπτικό αέρα. Ωστόσο, η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η ίδια παραμένει στο Star. 

«It’s a new dawn. It’ a new day. It’s a new life. And I’m feeling good. Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το “κουσούρι” να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο Youtube, αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

T

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #not για τις τηλεοπτικές μεταγραφές να σας πω ότι εγώ παραμένω Star και για την επόμενη σεζόν που το "Stars System" πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του. Ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά». 

Όλες οι ειδήσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο κλείσιμο του «Happy Day» γίναμε πάλι 15 ετών - Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της

Γιώργος Μαργαρίτης: Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της αλήθειας - Ετοιμάζω ντουέτο με τον Δεληβοριά

Eros Ramazzotti: Δροσερές βουτιές στη Μύκονο - Για φαγητό με φίλους σε γνωστό beach bar restaurant

Γιώργος Μαζωνάκης: Τη μάνα μου, δεν την έχω πει ποτέ «μητέρα»

Άση ΜπήλιουΣτην φωλιά των Κου ΚουStarΚατερίνα Καραβάτου