Τηλεόραση|07.09.2021 16:23

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λατρεύει το χρήμα και διψά για εκδίκηση - Η πρώτη φωτογραφία από το Διαφάνι

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», έχει ξεκινήσει. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις φαίνεται να 'ναι καταιγιστικές. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι' ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Έπειτα από έντεκα χρόνια, ο Αιμίλιος Χειλάκης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα σε ένα σκοτεινό ρόλο, του ακροδεξιού Ακύλα Μεγαρίτη που είναι επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης «Άβαντες». Η ιστορία του Ακύλα άρχισε να χτίζεται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου και στην τρίτη σεζόν θα παίξει μεγάλο ρόλο συνολικά στις εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Πρωινό» με αφορμή το νέο του ρόλου, είχε δηλώσει: «Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην τηλεόραση γιατί μπαίνω σε κάτι πολύ ωραίο. Θα κάνω έναν παρακρατικό, έναν εργολάβο της Χούντας. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό που θα είναι ο μπαμπούλας, θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι».

Όλες οι ειδήσεις

Πλάι στον Μίκη: Με όπλο τους τη μουσική, 4  Έλληνες που κατέκτησαν τον κόσμο

Ροζίτα Σώκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της

La Casa de Papel: Κάνει σήμερα πρεμιέρα ο 5ος κύκλος της σειράς

Mad Clip: Ορδές θαυμαστών στο σημείο που σκοτώθηκε - Το μήνυμα από την Άννα Μαρία Ηλιάδου

επεισόδιαΆγριες Μέλισσες τρίτος κύκλοςΆγριες μέλισσεςANT1Αιμίλιος Χειλάκης