Τηλεόραση|08.09.2021 12:17

Αλέξης Παππάς: Από το Survivor στο Bachelor - Πρεμιέρα με φέτα και διπλή αποχώρηση

Newsroom

Ο δεύτερος κύκλος του «The Bachelor», ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (07/09) στην τηλεόραση του Alpha. Στον ρόλο του πρωταγωνιστή τη φετινή σεζόν ο Αλέξης Παππάς, γνωστός από τη συμμετοχή του στο τελευταίο Survivor. O Αλέξης Παππάς θα αναζητήσει την μία και μοναδική ανάμεσα στις 21 κοπέλες, εκείνη που θα του κλέψει την καρδιά.

Σε συνέντευξή του στο ΟΚ ο Αλέξης Παππάς είχε πει για τη μετάβαση από το Survivor στο Bachelor: «Κοίτα, μετά το Survivor σίγουρα δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς την απόφαση να μπει σε ένα νέο ριάλιτι. Στo The Βachelor, όμως, το πλαίσιο είναι εντελώς διαφορετικό. Διαφορετικό υπό την έννοια πως εδώ δεν βιώνεις τον εγκλεισμό, την πίεση από τη στέρηση τροφής και ύπνου, την καταπόνηση από τα αγωνίσματα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι αλήθεια, αισθάνθηκα να γίνομαι κάποιος άλλος, κυρίως από την κακομεταχείριση που επιφύλαξα εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου».

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός είχε την ευκαιρία στην πρεμιέρα του ριάλιτι να πλησιάσει τα κορίτσια που του κέντρισαν το ενδιαφέρον και να τις γνωρίσει καλύτερα. Πολλές ήταν εκείνες που κατάφεραν να ιντριγκάρουν τον Mr Bachelor, ωστόσο υπήρξαν και οι γυναίκες, που ο Αλέξης Παππάς δεν βρήκε κοινά σημεία ανάμεσά τους.

Στην τελετή των Ρόδων, ο ίδιος κλήθηκε να πάρει την πρώτη απόφαση για το ποιες δύο παίκτριες θα αποχαιρετήσει από την πρώτη κιόλας βραδιά. Ο λόγος για τη Δώρα και τη Λένα, οι οποίες δεν έλαβαν το κατακόκκινο τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το «The Bachelor 2».

Ο Αλέξης Παππάς ξανασυστήθηκε - Mετά το Survivor στο Bachelor 

«Όταν ερωτεύομαι ξεφεύγω πραγματικά από τα όρια! Αυτήν την στιγμή κάνω την υπέρβαση και αφήνομαι στη “μαγεία” των συναισθημάτων», δηλώνει ο νέος Bachelor και μάς συστήνεται. «Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία» αναφέρει στο τρέιλερ.

Πώς σχολίασε το Twitter τον Αλέξη Παππά και την πρεμιέρα του Bachelor

T
T
T
T
T
T
T

Η Αθηνά από τη Νέα Υόρκη έφτιαξε... φέτα για τον Bachelor!

Ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά είναι η Αθηνά, που ήρθε από τη Νέα Υόρκη για τον Ελληνα Bachelor. Η ίδια εμφανίστηκε υπέρλαμπρη με εκρηκτικό μπούστο, εντυπωσιάζοντας τον Bachelor. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η ίδια του έφερε να δοκιμάσει φέτα, προκαλώντας έκπληξη ακόμα και στις συμπαίκτριές της, που ήδη είχαν εμφανιστεί. Μάλιστα στην συνέχεια τον έπιασε από το χέρι και χόρεψε και ζεϊμπέκικο αλλά κι ικαριώτικο.

Όλες οι ειδήσεις

The Matrix 4: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser - Ποιο χάπι θα επιλέξεις, το μπλε ή το κόκκινο;

Roberto Benigni: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το τσίρκο και η αποθέωση στο φεστιβάλ Βενετίας

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Υπάλληλος του Ντόντι Αλ Φαγιέντ ισχυρίζεται ότι δεν είχαν δεσμό

Τζούλια Νόβα: Πόζα με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης - «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς»

SurvivorΑλέξης ΠαππάςBachelorαποχώρηση