Τηλεόραση|13.09.2021 22:05

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία

Newsroom

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha, με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Τζομπανάκη, ήλθε με ορμή και καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, σε όλες τις κατηγορίες κοινού. Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία. Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα. Στο μεταξύ μια τσιγγάνα που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη... Έχει δει στο χέρι της αίμα... Πολύ αίμα!

Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω - κάτω

Η Αργυρώ αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στους Βρουλάκηδες, τη στιγμή που ο Νικηφόρος προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Μία σχέση από το παρελθόν, του Αντώνη και της Μαρίνας, λήγει πριν καν ξεκινήσει, και μία σχέση στο παρόν, του Αστέρη και της Στέλλας, περνά κρίση. Η συνάντηση Πέτρου - Αστέρη θα φέρει ένταση με τις μητέρες τους, ενώ ο κόσμος του Μανόλη, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για τη Μαίρη, θα γκρεμιστεί. Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στην οικογένειά της, την ίδια στιγμή που η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι μόνο στη Βασιλική, αλλά και από κάποιον που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει…

Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης: Μητέρα και γιος ξετυλίγουν τη ζωή τους πριν και μετά το «Σασμό»

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και σε αυτή τη συνεργασία συνδέονται με ρόλους…. ζωής, δηλαδή μάνας και γιου. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, μητέρα και γιος, συνάδελφοι και τώρα συνεργάτες στην ερωτική δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», που σκαρφαλώνει κάθε μέρα όλο και ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης, ξετυλίγουν τη ζωή τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η Μαρία Τζομπανάκη υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη, μια δεσποτική γυναίκα, αυταρχική και ταυτόχρονα θρησκευόμενη, που θέλει να τα ελέγχει όλα και να λύνει τα προβλήματα της οικογένειας αποφασιστικά. «Το κοινό μου σημείο με τον ρόλο είναι η αφοσίωση μου στα παιδιά και την οικογένεια… Δεν έχω αυτό που έχει ως ιδέα η Καλλιόπη. Πιστεύει και τροφοδοτεί την ιδέα της βεντέτας. Διαφωνώ… Εάν μου πείραζε κάποιος το γιο μου ή τον εγγονό μου…δεν ξέρω τι θα έκανα…».

«Είναι περίεργο αλλά ωραίο που η τηλεοπτική μου μητέρα είναι η μαμά μου. Το έχουμε βρει. Κάτι γίνεται ωραίο και ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι τρισδιάστατο σε αυτή τη σχέση εξ αρχής» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης Σταματάκης στη σειρά. «Η Καλλιόπη έχει αδυναμία στον πρωτότοκο γιο της τον Μαθιό, βάζοντας διακριτικά στο περιθώριο τον Αστέρη».

Πρόκειται για «σπάνια ευκαιρία αυτή η συνεργασία. Είναι ευλογία. Ήθελα πάντοτε να παίξω με τον γιο μου, τον Ορφέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου συνέβη αυτό» υπερθεματίζει η Μαρία Τζομπανάκη. Και μάλιστα σε μια περίοδο μετά την καραντίνα. «Η πρώτη καραντίνα με στρίμωξε πολύ και ψυχολογικά. Ήμουν κλεισμένη σε ένα ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη», εκεί όπου είναι το δεύτερο σπίτι της. «Βρισκόμαστε με τον σύζυγό μου με ταξίδια. Το ήξερα εξ' αρχής ότι θα πηγαινοέρχομαι στην Αμερική».

Μία ωραία γυναίκα, όπως η Μαρία Τζομπανάκη, τι σχέση έχει με τον χρόνο; «Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας και το παιδί του γιου μου που θα μεγαλώσει…. Η ζωή που εξελίσσεται. Δεν έχω θέμα με το γήρας, έτσι όπως ρατσιστικά το αντιμετωπίζουν. Θεωρώ ότι η π ομορφιά δεν τελειώνει, όταν αρχίζουν οι ρυτίδες. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη λέω «εσύ είσαι βρε Μαρία; Εσύ μπορείς να πιάσεις το βουνό…» τονίζει. «Τώρα ζω και τη γέννηση του γιου του γιου μου. Και ρωτάω τον γιο μου «λες να ζήσω και τη γέννηση του δισέγγονού μου;». Και ο Ορφέας μου απαντά: Ικανή σε έχω!...Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από το γιο μου αλλά το νιώθω για τον εγγονό μου…. Τον εγγονό μου θα τον μεγαλώσει η μητέρα του. Εγώ θα τον χαρώ, χωρίς το άγχος της ανατροφής, γιατί το έχουν δύο υπέροχοι γονείς».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ως μπαμπάς… «ασχολούμαι και βοηθάω στη φροντίδα του παιδιού. Στο σπίτι είναι πολύ ωραία με τον μικρό… Το να βοηθήσεις στη φροντίδα δεν είναι μόνο για να βοηθήσεις τη σύντροφό σου αλλά και να συνδεθείς με όλη τη διαδικασία…. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη για τη σύντροφό μου» υπογραμμίζει και αποκαλύπτει το όνομα του γιου του «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος».

Γιάννης Κότσιρας: Το τραγούδι που ακούγεται στην τηλεοπτική επιτυχία του Alpha

Ο Γιάννης Κότσιρας «ντύνει» με την εξαιρετική χροιά του το τραγούδι «Σασμός», σε μουσική του μοναδικού Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ακούγεται στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά. Σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, το τραγούδι «Σασμός» μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς που προβάλλεται από τον Alpha, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Το «Σασμός», ένα τραγούδι που «μάγεψε» αμέσως το κοινό, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari

Βραβεία MTV 2021: Η 18χρονη φαινόμενο που έφτασε τον Bieber - Προκλητική η Megan Fox

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά, κάποιοι περιμένουν το επόμενο lockdown»

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox

Alpha TVΟρφέας ΑυγουστίδηςΜαρία ΤζομπανάκηΣασμόςεπεισόδια