Τηλεόραση|17.09.2021 10:45

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συνάντηση με τον Αλ Πατσίνο - «Είσαι μια πολύ όμορφη τραγωδία»

Newsroom

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της Ελιάς» μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον κορυφαίο χολιγουντιανό σταρ, Αλ Πατσίνο.

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι [...]. Κατάγομαι από τη Μάνη, στην οικογένειά μου μπορεί και να έχει υπάρξει βεντέτα, αλλά ήταν έναν αιώνα πριν. Ήταν μια άλλη εποχή, υπήρχαν κάποιοι άγραφοι νόμοι που τώρα δεν υπάρχουν». «Οι Μανιάτες φημίζονται για το πάθος τους», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Αναφερόμενη στο ρόλο της στο σίριαλ του Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Είμαι η Ιουλία Βρεττάκου, είμαι η μικρότερη αδερφή, που κρατάει τις ισορροπίες. Είμαι ουσιαστικά η μητέρα της Μυρτάλης γιατί εγώ τη μεγάλωσα, και παίζω σημαντικό ρόλο σε διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα στην οικογένεια».

T

Αντιγόνη Κουλουκάκου - Οι σπουδές στην Ιταλία και ο Αλ Πατσίνο

«Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου», είπε η Αντιγόνη στο «Πάμε Δανάη» για το ξεκίνημά της. Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο: «Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι "Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία"».

T

Η ηθοποιός έζησε στην Ιταλία, έκανε μόντελινγκ στο εξωτερικό κι έχει σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της. Η πρώτη της αγάπη ήταν το μπαλέτο και το μεγάλο της πάθος η Ιταλία. Αγαπημένη ηθοποιός του οσκαρικού σκηνοθέτη Paolo Sorrentino, μότο της είναι το «La vita è bella» και «αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου».

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο tv ethnos είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου»: «Με διακρίνει και μένα μια δυναμικότητα, καθώς από πολύ μικρή, από 17 χρόνων, είμαι στο εξωτερικό, όπου και σπούδασα και δουλεύω ακόμα. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου».

Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Τόνι Σερβίλο στην ταινία του Πάολο Σορεντίνο «Τέλεια ομορφιά» είχε πει: «Τον Τόνι Σερβίλο τον γνώρισα στην τελευταία ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Οπότε όταν τον είδα στην ταινία του Σορεντίνο "Τέλεια ομορφιά", ενώ εγώ ντρεπόμουν να του πω "δάσκαλε, με θυμάστε από τότε;", έσπευσε να μου το θυμίσει πρώτος εκείνος και τον τιμά πάρα πολύ αυτό».

T

«Έτυχε εκείνη την ημέρα να βρίσκεται εκεί ο Αλ Πατσίνο»

Για τη συνάντηση με τον Αλ Πατσίνο στη Νέα Υόρκη είχε πει: «Ήμουν στο Actor Studio και έκανα κάποιες πρόβες. Ετυχε εκείνη την ημέρα να βρίσκεται εκεί ο Αλ Πατσίνο. Κάποια στιγμή ήρθε προς το μέρος μου και με ρώτησε το όνομά μου. Οταν άκουσε ότι με λένε Αντιγόνη μού είπε: «Αντιγόνη! Είσαι μια ζωντανή τραγωδία, αλλά πολύ όμορφη τραγωδία!». Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα και παράλληλα βέβαια ένιωσα και πολύ όμορφα. Ενιωσα δέος που είχα απέναντί μου αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος και αφιέρωσε λίγα λεπτά για να μου μιλήσει.

Περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού

Μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ήθελε να γίνει διπλωμάτης, φοίτησε στη Νομική σχολή, ωστόσο τελικά το πτυχίο της αφορούσε τον κλάδο των πολιτικών επιστημών. Παράλληλα άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού. Είχε την τύχη να δουλέψει μαζί με διάσημα μοντέλα, όπως τη Ζιζέλ, την Κάρμεν Κας, την Καρολάιν Ριμπέιρο, και οι εξαιρετικές φωτογραφήσεις της να φιλοξενηθούν σε κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως Vogue, Vanity Fair Ιταλίας, Marie Claire κ.ά.

T

Τελικά στράφηκε στην ηθοποιία κάνοντας σπουδές υποκριτικής στο Scuola del Teatro della Cometa, στην Ιταλία. Ξεχωρίζει η συμμετοχή της στην ταινία του βραβευμένου με Οσκαρ Πάολο Σορεντίνο («Τέλεια ομορφιά») με τίτλο «Loro» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στην Ελλάδα έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές «Λούφα και παραλλαγή» στη ΝΕΤ, «Αληθινοί έρωτες» στον Alpha και «L.A.P.D.» στο Mega.

Όλες οι ειδήσεις

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για την Ιωάννα: «Είναι καμένη παντού, δεν μπορεί να κρατήσει το κεφάλι της όρθιο»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είδα την Ιωάννα και θυμήθηκα όσα πέρασα» είπε ο Στράτος που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό αμαξίδιο

«The Activist»: Στο νέο ριάλιτι των ΗΠΑ οι διαγωνιζόμενοι είναι ακτιβιστές - Κάποιοι αντιδρούν

Χάρι και Μέγκαν στον κατάλογο του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο

Ο ιππόκαμπος με τη μάσκα - Φωτογραφία Έλληνα στους φιναλίστ των Ocean Photography Awards

Ανδρέας ΓεωργίουηθοποιόςΑντιγόνη ΚουλουκάκουΑλ Πατσίνο