Τηλεόραση|17.09.2021 16:47

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ ήξερα»

Newsroom

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Παρασκευής (17/9), στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο. Δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε. Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω.

Η γυναίκα μου (Λένα Δροσάκη) ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω. Ό,τι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν την γνωρίσω και τα γνώριζα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς όλα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική μας κουβέντα. Σε επίπεδο συναδέλφων. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε για την δουλειά - για να βγάλουμε τη δουλειά. Δεν μπορούσα να το κάνω τόσο εύκολα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. «Όσο πέρναγε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο».

«Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ότι τους συνέβη. Ήταν μεγαλειώδες όλο αυτό που συνέβη». Ο ηθοποιός μίλησε και για την πρεμιέρα της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πρεμιέρα για το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», τη νέα οικογενειακή κωμωδία του OPEN

Το «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο OPEN και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Γνωρίστε τους ήρωες από τη νέα σειρά του OPEN «Σ’αγαπάω μεν… αλλά». Μια φρέσκια κωμωδία, με ξεχωριστούς χαρακτήρες που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Αστείες καταστάσεις και ανεπανάληπτα μπερδέματα που υπόσχονται πολύ γέλιο.

Ένα ζευγάρι, ο Παύλος και η Δάφνη, που προσπαθεί να ωριμάσει και να συνειδητοποιήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή, είναι οι κεντρικοί ήρωες της σειράς. Γύρω τους οι φίλοι, η οικογένειά τους και τα αφεντικά τους που μόνο μπερδέματα τους προκαλούν και τους αποσυντονίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας (Χριστίνα Τσάφου), να οργανώσουν πάρτι- έκπληξη για ένα μακρινό θείο του Παύλου, το Μίμη. Ταυτόχρονα, ο Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) έχει τα γενέθλια του και όλοι τον έχουν ξεχάσει ενώ η Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, το Φανούρη. Όλοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν, καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας τον Μίμη, την ερωμένη του, τον Μάκη, τον Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» πρεμιέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN.

Όλες οι ειδήσεις

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συνάντηση με τον Αλ Πατσίνο - «Είσαι μια πολύ όμορφη τραγωδία»

Μπέττυ Νικολέση: «Δέχομαι σεξιστικά σχόλια ύστερα από την αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για την Ιωάννα: «Είναι καμένη παντού, δεν μπορεί να κρατήσει το κεφάλι της όρθιο»

Naomi Campbell: Πρέσβειρα του Queen's Commonwealth Trust της βασίλισσας Ελισάβετ

27ες Νύχτες Πρεμιέρας: Αφιερώματα, ταινίες πρώτης προβολής και συνεργασίες

Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςΠέτρος ΦιλιππίδηςΛένα ΔροσάκηOpen TVOPEN