Τηλεόραση|21.09.2021 10:44

Βίκυ Καγιά: Το Dancing With The Stars και η δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM

Newsroom

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star», τη νέα πρωινή εκπομπή του Star, ήταν η Βίκυ Καγιά. Η ιέρεια της μόδας, που συνεχίζει την παρουσίαση του «Shopping Star» και αναμένεται να παρουσιάσει το «Dancing With The Stars» από τις 10 Οκτωβρίου, μίλησε για το καινούργιο τηλεοπτικό της βήμα. Η βετεράνος του μόντελινγκ, Βίκυ καγιά, αναφέρθηκε και στους λόγους που την ώθησαν να φύγει από το GNTM.

Δείτε τους 16 συμμετέχοντες του Dancing With The Stars

«Μέχρι να καταφέρω να βγάλω απ΄το στομάχι μου το GNTM και να πω ότι υπάρχει κάποιο άλλο project και να προχωρήσω, μου πήρε χρόνο. Έπαθα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά».

Σε ρόλο έκπληξη στο πλευρό της Βίκυς Καγιά θα βρίσκεται ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής, ενώ στην κριτική επιτροπή, για πρώτη φορά, θα δούμε νέα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. Οι τέσσερις νέοι της κριτικής επιτροπής θα είναι οι εξής: Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι 16 Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Και οι 16 θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του "Dancing With The Stars". Δείτε το τρέιλερ του Dancing With The Stars.

Η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε ότι όταν άκουσε την πρόταση για το Dancing αμέσως «χόρεψε» η καρδιά της, αλλά μέχρι τότε η παρουσιάστρια περνάει χαλαρές στιγμές με τη φίλη της, Μαρίνα Βερνίκου, τις οποίες μάς έδειξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Βουτιές συγχρονισμένης κολύμβησης με τη λεζάντα: «η φίλη μου είναι καλύτερη από τη δική σου». 

T

Όλες οι ειδήσεις

Ζάχος Χατζηφωτίου: Στον Άλιμο στα 98 του για να θαυμάσει συλλεκτικά αυτοκίνητα

Είναι ο πρίγκιπας Χάρι γιος του Καρόλου; - Η αλήθεια πίσω από τις φήμες

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα - 3 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Διαφάνι

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: Εγώ θα πονάω κι εκείνη θα είναι ελεύθερη

Zoë Kravitz: Αποστομώνει τους επικριτές της για το Met Gala - «Σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου»

Shopping StarGNTMΒίκυ ΚαγιάDancing With The Stars