Τηλεόραση|22.09.2021 17:08

Εσείς ξέρετε τι είναι το κερκυραϊκό πιτόγυρο; Η «Ώρα Ελλάδος» δίνει την απάντηση

Newsroom

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη δίνουν καθημερινά στις 06:00 το πρώτο πρωινό στίγμα της ενημέρωσης στο OPEN. Καθημερινά, στην «Ώρα Ελλάδος» τα μηνύματα των τηλεθεατών φτάνουν κατά δεκάδες στη σελίδα της εκπομπής στο facebook.   

Οι τηλεθεατές, μάλιστα, μέσα από τα μηνύματά τους έχουν λόγο και τα ερωτήματά τους τίθενται προς τους καλεσμένους, ενώ ακόμα και στις συνεντεύξεις πολιτικών οι τηλεθεατές διαμορφώνουν την συζήτηση. Οι απαντήσεις είναι άμεσες, όπως και η ανταπόκριση των δύο παρουσιαστών. Από τις σπάνιες φορές μέσα σε μία δύσκολη και συνάμα απαιτητική επικαιρότητα κάποια μηνύματα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Χθες, ο Χριστόφορος Νικομάνης από την Βαυαρία με καταγωγή από την Κέρκυρα έστειλε στον Άκη και στην Ευλαμπία βίντεο με τον γύρο που… κάνει θραύση στους Γερμανούς.  

Η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται γύρω από το κερκυραϊκό πιτόγυρο, που πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά διαφοροποιείται από το κλασικό, καθώς βάζουν και κοκκινιστή σάλτσα. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε… σπαζοκεφαλιά ως προς το αν γίνεται ή όχι. Η απάντηση στον Άκη ήρθε σήμερα από παραδοσιακό ψητοπωλείο στην Κέρκυρα με την κυρία Νατάσσα να τυλίγει για εκείνον ένα πιτόγυρο με μπόλικη κόκκινη σάλτσα.  

Στην εκπομπή στη συνέχεια μίλησε και ο τηλεθεατής που χάρη στο μήνυμά του «φούντωσε» η όλη συζήτηση, αποκαλύπτοντας τι ελληνικά φαγητά προτιμούν οι Γερμανοί, αλλά και ποια είναι η κατάσταση στη χώρα με τον κορονοϊό.  

Άκης ΠαυλόπουλοςΏρα ΕλλάδοςΕυλαμπία Ρέβη