Τηλεόραση|24.09.2021 13:31

Σασμός: Τα social media βρήκαν τον δολοφόνο του Στεφανή - Νεκρή και η Βασιλική

Newsroom

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha, με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Τζομπανάκη, ήλθε με ορμή και καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, σε όλες τις κατηγορίες κοινού. Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Πετρής (Κώστας Νικούλι), βάση των εξελίξεων βρίσκεται στο στόχαστρο, αφού ολόκληρο το χωριό τον έχει ενοχοποιήσει για τον φόνο του Στεφανή. «Η αποκάλυψη της πλήρους ιστορίας θα πάρει λίγο χρόνο. Ο δραματουργικός ιστός για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας» εξήγησε ο ηθοποιός στο «Happy Day». «Με κάποιο τρόπο ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό κι από τα ίδια του τα λάθη. Όλοι φοβούνται, όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν… Από τον Κώστα, τον σύζυγο της Άσπας και διάφοροι άλλοι».

Τα σενάρια για το πρόσωπο που θα μπορούσε να θέλει νεκρό τον Στεφανή είναι πολλά. Ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον γιο του δολοφονηθέντος, υποστήριξε πως τέσσερα πρόσωπα είναι πιο πιθανό να ευθύνονται για τον φόνο του πατέρα του στη σειρά. Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης, ο οποίος είναι ο καφετζής του χωριού, δεδομένης της περίεργης ανάμειξης της κόρης του, ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής, ο Πετρής Βρουλάκης, λόγω της βεντέτας και μετά τη διαμάχη για το χωράφι και ο Μαθιός.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας εισβάλλει στον Σασμό

Παράλληλα, οι χρήστες του Twitter βρήκαν στοπ καρέ που αποκαλύπτει τον δολοφόνο Στεφανή. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του άνδρα που φαίνεται στη φωτογραφία θα μπορούσαν να παραπέμπουν στον ηθοποιό Θανάση Πατριαρχέα.

Ο ηθοποιός αναμένεται να μπει στον «Σασμό» υποδυόμενος τον Άγγελο, τον καινούργιο αγροτικό γιατρό του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου, όμως, θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Θανάσης Πατριαρχέας

Οταν ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι, καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει, όταν γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Στρατής Χατζησταματίου: «Ο Μανόλης θα λυγίσει και θα ομολογήσει τον δολοφόνο του Στεφανή»

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης, έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, όντας ο μάρτυρας-κλειδί στη δολοφονία του Στεφανή, ο μόνος που έχει δει τον δολοφόνο. «Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή». Ο Μανόλης «δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει». Γιατί «αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι' αυτόν που θα το μάθει.

Ο Μανόλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» να τραβάει τη σκανδάλη, σύμφωνα με τον Στρατή Χατζησταματίου. «Ο Μανόλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ» υπογραμμίζει. «Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει, ενώ κάνει κι ένα spoiler στη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού, η οποία «κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί».

Νεκρή η Βασιλική

Το πρωί της Παρασκευής (24/9), ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τον φόνο του Στεφανή αλλά και όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια.

«Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει όμως υπάρχουν παραλλαγές ώστε να μείνει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο φόνος του Στεφανή γινόταν στην πρώτη σελίδα του βιβλίου. Το βιβλίο είναι το προζύμι για να βγουν όλα αυτά τα καρβέλια με τα οποία θα ταϊσουμε το τηλεοπτικό κοινό όλη τη χρονιά. Η μεγάλη επιτυχία του παραγωγού μας του Καραγιάννη είναι ότι κλείσαμε έναν πολύ σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο που η διάρκειά του θα ήταν πολύ μικρή.

Έτσι ο κόσμος, μη πιστεύοντας έχοντας συνηθίσει από άλλες σειρές ότι θα πεθάνει ο πρωταγωνιστής, πετύχαμε αυτό το ενδιαφέρον, μια πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Νούσια για ένα μικρό διάστημα που όμως να κάνει και τη διαφορά. Σίγουρα και εμείς δεν ξέραμε το μέγεθος της επιτυχίας που θα είχε, αν το ξέραμε θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα. Κανονικά όμως αν δε σκοτωθεί, δε ξεκινάει ο μύθος.

Ο κόσμος έχει τέτοια φόρτιση να βρει το ποιος είναι που ξεχνάει το κομμάτι του φόνου. Αυτό που πιστεύω ότι είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας είναι ότι βιώνεται το πένθος ρεαλιστικά. Σύμφωνα με το βιβλίο η Βασιλική θα μας εγκαταλείψει τώρα το πότε θα φανεί».

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», σύμφωνα με το περιοδικό «TV24», η Βασιλική θα μαυροφορεθεί και θρηνήσει. Γρήγορα, όμως, θα πέσει κι εκείνη στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της. Για πάντα. Ο πόλεμος μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων ξεκινάει. Στη μέση θα παραμείνει ο Νικηφόρος, μόνος του, ενώ η Καλλιόπη θα χάσει το μυαλό της. Η δίψα για εκδίκηση ξεχειλίζει.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της - Γιατί έφυγε από τον Alpha

Μιχάλης Γούναρης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Michael Landon: Πωλείται το σπίτι του Τζο Ίνγκαλς από «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Οι ταινίες της εβδομάδας: «Ένας Θρίαμβος» με δραματικές πτυχές και κοινωνικά μηνύματα

ΣασμόςAlphaεπεισόδιαΤάσος ΝούσιαςΚρήτηΒεντέτα