Τηλεόραση|25.09.2021 01:20

Βικτόρια Χίσλοπ: Το «Καρτ Ποστάλ» ενθουσίασε το κοινό των social media

Newsroom

Το κοινό των social media έδειξε πως η προσμονή του για όσα έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ σε μια ακόμη πλούσια χρονιά για τη μυθοπλασία, είναι μεγάλη. Η πρεμιέρα της σειράς «Καρτ Ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ, έκανε τους φίλους του ERTflix να πατήσουν τόσο το κόκκινο κουμπί της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, όσο και το κουμπί της δημοσίευσης στις πλατφόρμες των social media, προκειμένου να σχολιάσουν θέματα από τη σκηνοθεσία μέχρι τις ερμηνείες και από την εικόνα μέχρι τη μουσική. Το αποτέλεσμα; Ένα σύνολο που όπως φαίνεται, αποθεώθηκε.

Με το hashtag #καρτποσταλ να φιγουράρει στις δημοσιεύσεις του Twitter ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν να δείξουν την ικανοποίηση τους μετά την παρακολούθηση του επεισοδίου.

Οι θετικές εντυπώσεις του κοινού δεν αποτυπώθηκαν μόνο στο Twitter, αλλά φάνηκαν και μέσα από σχόλια στο Facebook, με τις οποίες οι χρήστες έδωσαν ραντεβού τόσο με τις υπόλοιπες 11 ιστορίες της σειράς, τις οποίες και περιμένουν με ανυπομονησία, όσο και με τα επεισόδια των υπόλοιπων νέων σειρών της ΕΡΤ.

Ο Σωκράτης Μάλαμας υπογράφει το τραγούδι του «Καρτ Ποστάλ»

Η «Καρτ ποστάλ», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείουκάθε Σάββατο στις 23:00, θα μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνομέσα από δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες.

Με πλάνα από τη βρετανική πρωτεύουσα, σε κεντρικές τοποθεσίες, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, αλλά και από τον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, τον αρχαιολογικό χώρο Λατώ, την Ιεράπετρα και την Ελούντα, όπου έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, και με εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς, η σειρά καταγράφει την ιστορία ενός Άγγλου αρχαιολόγου, ελληνικής καταγωγής, του Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστή -και συνδετικού κρίκου- στα δώδεκα επεισόδια της σειράς.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δούμε στα 12 επεισόδια είναι οι Μάργκαρετ Κλούνεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννος Περλέγκας, Άννα Μάσχα, Μαρία Ναυπλιώτου, Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Θάνος Τοκάκης, Λένα Παπαληγούρα, Μαρία Βοσκοπούλου κ.ά.

Την ίδια ώρα, όμως, η σειρά της Χίσλοπ θα μας ταξιδέψει και μουσικά μέσω της φωνής του Σωκράτη Μάλαμα. Το τραγούδι που θα ακούγεται στους τίτλους τέλους του «Καρτ Ποστάλ» ονομάζεται «Εγώ Σ' Αγάπησα τον Μάη» και το υπογράφει ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Μίνως Μάτσας (μουσική) και η Ελένη Φωτάκη (στίχους), ενώ κυκλοφορεί επίσημα από τη MINOS EMI.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της - Γιατί έφυγε από τον Alpha

Μιχάλης Γούναρης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Monica Bellucci στο Ηρώδειο: Η επιστολή της Κάλλας στον Ωνάση που συγκίνησε το κοινό

Σασμός: Τα social media βρήκαν τον δολοφόνο του Στεφανή - Νεκρή και η Βασιλική

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν τον εκπροσωπώ πλέον» λέει ο Θέμης Σοφός - Αυτοί είναι οι δύο νέοι δικηγόροι του

Ανδρέας ΚωνσταντίνουERTflixΒικτόρια Χίσλοπ