Τηλεόραση|29.09.2021 11:13

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Newsroom

Καλεσμένη στη δεύτερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, τη συνεργασία τους, αλλά και απάντησε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Παράλληλα αποκάλυψε μια γκάφα όταν λέρωσε έναν ολόλευκο καναπέ τη μέρα που γνώρισε τον Γιώργο Λιάγκα.

«Γνώρισα τον Γιώργο όταν ήμουν στο Alter. Τότε πήγα για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη εξαιτίας του. Μέχρι τότε δεν είχα πάει πουθενά. Μέχρι το Χαλάνδρι για ένα καφέ. Τον Γιώργο τον γνώρισα στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη. Εξαιτίας της δουλειάς. Είναι η συνέντευξη που καθόμαστε στον καναπέ. Θα σου πω τώρα κάτι για τον καναπέ εκείνον. Είχα βάψει όλο το πόδι μου μαύρο. Και ο καναπές ήταν άσπρος. Εγώ ήμουν χαρούμενη που με κάλεσαν σε εκπομπή βραδινή. Σηκώνομαι κάποια στιγμή και βλέπω τον κατάλευκο καναπέ, καφέ. Ο Βαγγέλης με έσωσε μετά πάλι» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό

Για τη συνεργασία τους στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εγώ κάνω στο μυαλό μου ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ό,τι κάνουμε στη ζωή μας, ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Άλλα θα ειπωθούν με τη μαμά και αλλιώς με τον μπαμπά. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα και στο Mega, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”».

Για τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά η Φαίη Σκορδά είπε: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν μαλώναμε αλλά δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Να ξεκαθαρίσει... μιλάμε για έναν γάμο. Πάντα υπήρξε το νοιάξιμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Σκορδά: Δεν λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για εμένα

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Φαίη Σκορδά απάντησε: ««Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά (ναι), η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου, γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα. Και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά. Ότι πρέπει... ό,τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Θέλω να προσμένω το ιδανικό! Ότι μπορεί να γίνει κάτι μαγικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι και σκέφτεται ότι υπάρχει ο αληθινός έρωτας. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου, δεν γίνεται αυτό. Το ξέρω. Είμαι δύσκολη».

Για το πρόβλημα υγείας που έχει αποκάλυψε: «Θα πω την αλήθεια. Δεν βλέπω πολύ καλά. Έχω κερατόκωνο. Είναι μια πάθηση στα μάτια που ουσιαστικά χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς επαφής σκληρούς που είναι σαν γυάλινοι. Αλλά όταν τους φοράω στην εκπομπή βλέπω τέλεια».

«Μπορώ να τους φοράω και συνέχεια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Στην εκπομπή δεν το έχω υπεραναλύσει αλλά ήθελα να το πω κάποια στιγμή. Γιατί όταν δε φοράω τους φακούς βλέπω, αλλά πρέπει να έρθω πολύ κοντά για να καταλάβω ποιος είναι. Τους φακούς τους φοράω σίγουρα στην εκπομπή. Τα γυαλιά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα Τζέιμς Μποντ: Η «ολόχρυση» Kate Middleton επισκίασε τον γοητευτικό Daniel Craig

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Leni Klum - Lila Moss: Οι κόρες δύο διάσημων μοντέλων κερδίζουν το στοίχημα στις πασαρέλες

Άκης Πετρετζίκης: Γάμος και βάπτιση για τον σεφ - Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες» και τις κακές κριτικές που είχε στο θέατρο - «Ένιωθα άχρηστος»

Φαίη ΣκορδάΓιώργος ΛιάγκαςΓρηγόρης Αρναούτογλου