Τηλεόραση|29.09.2021 18:52

Σ' αγαπάω μεν... αλλά: Οι δημοσιογράφοι στην προβολή του πρώτου επεισοδίου του OPEN

Newsroom

Μια όμορφη βραδιά οργανώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND και την ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ α.ε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, για την preview προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», που ξεκινάει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο OPEN.

Εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ, ανώτερα στελέχη του σταθμού OPEN BEYOND, στελέχη της παραγωγού εταιρίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ α.ε, η σκηνοθέτις Μαρία Λάφη, οι σεναριογράφοι Ρένα Ρίγγα, Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου, οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Άννα Αδριανού, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης και συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Black Duck για να δουν μαζί το πρώτο επεισόδιο.

Copyright: NDP

Το προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια, όλοι γέλασαν και συγκινήθηκαν με τις έξυπνες και τρυφερές ατάκες, ενώ η θερμή υποδοχή του δημοσιογραφικού κοινού συνέβαλε στην όμορφη ατμόσφαιρα που κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του event.

Η συνέχεια στο OPEN BEYOND την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00. «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», μια προσεγμένη και ποιοτική παραγωγή της ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ α.ε, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του ΕΚΟΜΕ.

Υπόθεση

Ένα ζευγάρι, ο Παύλος και η Δάφνη, που προσπαθεί να ωριμάσει και να συνειδητοποιήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή, είναι οι κεντρικοί ήρωες της σειράς. Γύρω τους οι φίλοι, η οικογένειά τους και τα αφεντικά τους που μόνο μπερδέματα τους προκαλούν και τους αποσυντονίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας (Χριστίνα Τσάφου), να οργανώσουν πάρτι- έκπληξη για ένα μακρινό θείο του Παύλου, το Μίμη. Ταυτόχρονα, ο Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) έχει τα γενέθλια του και όλοι τον έχουν ξεχάσει ενώ η Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, το Φανούρη. Όλοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν, καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας τον Μίμη, την ερωμένη του, τον Μάκη, τον Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα Τζέιμς Μποντ: Η «ολόχρυση» Kate Middleton επισκίασε τον γοητευτικό Daniel Craig

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Leni Klum - Lila Moss: Οι κόρες δύο διάσημων μοντέλων κερδίζουν το στοίχημα στις πασαρέλες

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Ρίκα Διαλυνά: «Ο σεισμός της Κρήτης ήταν τρομακτικός, έβγαινε ο κόσμος στον δρόμο και ούρλιαζε»

OPENOpen TVΑλέξανδρος ΜπουρδούμηςΆννα Αδριανού