Τηλεόραση|30.09.2021 16:40

Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες και για τον γάμο της - «Η Δρόσω δεν θα πάει στο τραγούδι»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη. Η τηλεοπτική «πολυβασανισμένη» Δρόσω Σταμίρη, που θα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις του τρίτου κύκλου της σειράς που μόλις ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ενώ έδωσε και ένα spoiler (ίσως και... λανθασμένο όπως παραδέχτηκε η ίδια!) για το μέλλον της σειράς.

Σχετικά με το γάμο της που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στη Σύρο, και τον οποίο το ζευγάρι επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα», είπε αρχικά η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Δεν νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει».

Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες: «Η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση»

Όσο για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτηκε ούτε δεύτερη στιγμή να αρνηθεί τη συμμετοχή της στον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο: «Δεν έχω βαρεθεί ποτέ και δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω στον ρόλο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συντελεστές. Έχω δεθεί με όλους τόσο πολύ που ήθελα κι άλλο».

Αναφορικά με το μέλλον της σειράς η ηθοποιός έκανε μια μικρή αποκάλυψη, λέγοντας όμως ότι δεν κάνει spoiler - και μάλιστα συχνά κάνει λάθος spoiler: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».

Στα επόμενα επεισόδια η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του. Η Δρόσω όμως δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις του. 

Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου

Στο επόμενο επεισόδιο η Ελένη με τη βοήθεια όλων ψάχνει τον Λάμπρο, με τον Προκόπη και τον Μπάμπη που αγνοούνται. Ο Κυριάκος τρελαμένος κατηγορεί τον Παναγιώτη ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί όμως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το γεγονός που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει.

Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: «No Time to Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον τελευταίο 007 της καριέρας του

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

Richard Gere: Ενδέχεται να καταθέσει στο δικαστήριο κατά του ακροδεξιού Matteo Salvini

Η ιστορία του οίκου Gucci στη μεγάλη οθόνη: Σκάνδαλα, δολοφονίες, χρήματα και μόδα της δεκαετίας του '90

Πρεμιέρα Τζέιμς Μποντ: Η «ολόχρυση» Kate Middleton επισκίασε τον γοητευτικό Daniel Craig

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Δανάη ΜιχαλάκηΔρόσωΆγριες μέλισσεςΓιώργος Παπαγεωργίου