Τηλεόραση|04.10.2021 19:25

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη βλέπει την εγγονή της να φιλιέται με τον Αστέρη

Newsroom

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στη νέα σειρά του Alpha «Σασμός». Στα επόμενα επεισόδια, ο Αντώνης και ο Παπα Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντάς την χαρά, αλλά και περιέργεια...

Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται πιο κοντά

Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της. Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ, η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο.

Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

Σπύρος Πετρουλάκης: «Οι εξελίξεις στον Σασμό θα είναι πολλές»

«Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, θα υπάρξει φυγή… Θα γίνουν πολλά, στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού» αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη σειρά του Alpha που τερματίζει πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης, αναφέρθηκε στο πώς έγραψε το εν λόγω μυθιστόρημα. «Είχαμε βεντέτα στην οικογένεια μου, εξ’ ου κι έγραψα τον Σασμό. Είναι σα να έγραφα όλη μου τη ζωή αυτό το βιβλίο. Στην οικογένειά μου είχαμε, παλιά, μία βεντέτα η οποία με την πάροδο των χρόνων έσβησε. Έτσι ασχολήθηκα με αυτό που ήθελε η ψυχή μου. Με το καλό».

Συνεχώς διαβάζουμε spoiler για τη σειρά. «Υπάρχουν αλήθειες στα spoiler αλλά και πολλές υπερβολές που μας κάνουν να γελάμε, αφού γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ιστορία…. Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν οι τηλεθεατές. Αλλά… Στο βιβλίο δεν είχα γράψει για έναν ισχυρό έρωτα, όπως υπάρχει στη σειρά». Τους μυθιστορηματικούς ήρωες, ενσαρκώνουν στην μικρή οθόνη ηθοποιοί και «θεωρώ ότι υπάρχει ταύτιση των ηθοποιών με τους χαρακτήρες. Ο κόσμος που έχει διαβάσει το βιβλίο μου μού λέει ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν διαφορετικούς τους χαρακτήρες, από αυτούς που βλέπουν στην τηλεόραση».

Όσον αφορά το σάουντρακ της σειράς, «ο Γιάννης Κότσιρας ήλθε και τραγούδησε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου και μας είπε ότι είναι γουρλής. Έγραψε τους στίχους κι ερμήνευσε το τραγούδι της σειράς Σασμός, σε μουσική Νίκου Τερζή». Ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος «επέλεξε να τραγουδήσω τον "Ερωτόκριτο" στην πρώτη ερωτική σκηνή Αστέρη - Αργυρώς. Είχα τρακ και περηφάνεια» καταλήγει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Θα ήθελα ο έρωτας να είναι νικητής στον Σασμό»

«Θα ήθελα ο έρωτας να νικήσει στον Σασμό» ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια της ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha στο «Καλύτερα δε γίνεται». Παράλληλα, αποκάλυψε πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Πόσο η αγάπη μπορεί να νικήσει τη βεντέτα; «Νομίζω ότι ο έρωτας θα νικήσει. Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει» απαντά.

Σχετικά με τον ρόλο της Αργυρώς Βρουλάκη που υποδύεται στη σειρά δηλώνει ότι «τον έχει αγαπήσει πολύ». Είναι μια «νέα κοπέλα με όρεξη για ζωή, να ερωτευτεί, να ζήσει…». Ο Αστέρης, ο άντρας που ερωτεύεται, είναι αρραβωνιασμένος κι ετοιμάζεται να παντρευτεί. «Δεν έχει παντρευτεί ακόμα, έχει διαφορά… Τη δικαιολογώ την Αργυρώ… Νομίζω ότι θα έκανα ότι κι εκείνη. Θα αισθανόμουν πολύ άσχημα, όπως αισθάνεται και η Αργυρώ, αλλά δεν είναι κατακριτέα με όλο αυτό που συμβαίνει. Μπορείς να τα βάλεις με την αγάπη;».

Η ηρωϊδα, η Αργυρώ, ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Η Χριστίνα θα μπορούσε; «Ναι. Όλα αυτά τα πολύ έντονα συναισθήματα τα βλέπουμε στις σειρές, στις ταινίες. Στη ζωή υπάρχει λογική. Αλλά… ναι… Θα μπορούσα, ίσως… Έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα, αλλά δεν κράτησε» τονίζει.

Το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα. «Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα. Το όνειρό μου αυτό ήταν. Αλλά, παράτησα το μπαλέτο στα 16, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου» λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. «Είναι μια πολύ τρυφερή κι ευαίσθητη ηλικία για ένα παιδί να χάνει τη μάνα του. Είναι σκληρό. Είσαι στην εφηβεία και παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Δεν αναπληρώνεται η απώλεια… Προχωράω… Έκανα ψυχανάλυση» υπογραμμίζει, για να προσθέσει ότι «τώρα εκπληρώνεται ένα μεγάλο κομμάτι του ονείρου. Κάνω αυτό που αγαπάω». Ο «Σασμός» σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης: «Χαιρόμαστε που πάει καλά. Το απολαμβάνουμε, γιατί την πονάμε, την αγαπάμε τη σειρά, έχουμε δώσει τα πάντα».

Τέλος τονίζει ότι… «στην αρχή της καριέρας μου αισθανόταν άβολα με τις ερωτικές σκηνές. Τώρα δε με νοιάζει. Κατάλαβα ότι είναι μέρος της δουλειάς». Κι όσο για το τι δεν έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα της και θα το ήθελε πολύ; «Κωμωδία» είναι η απάντησή της.

Όλες οι ειδήσεις

Pandora Papers: Shakira, Claudia Schiffer και τα κέρδη των διάσημων από τις «χρυσές» offshore

Eric Burdon και Sting με φόντο την Ακρόπολη - Δύο θρύλοι σε μια «ιστορική» φωτογραφία

Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού - «Δεν μπορώ να το αποφύγω, είμαι χάλια»

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Λάμπρος σε κακή κατάσταση στη Λέρο - Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Rami Malek για No Time To Die: «Ο James Bond είναι το σπίτι του Daniel Craig»

επεισόδιαAlphaΣασμόςΚρήτηΒεντέτα