Τηλεόραση|18.10.2021 09:46

Dancing with the Stars: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Newsroom

Το «Dancing with the Stars» επέστρεψε στο Star, εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis. Συμπαρουσιαστής ήταν ο Λάμπρος Φισφής.

Οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι παρτενέρ τους, δούλεψαν με επιμονή, υπέρβαση, ενθουσιασμό και ακολούθησαν με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες της χορογράφου του «Dancing With the Stars» Τόνια Κόσοβιτς, ώστε να αποδώσουν τις παγκόσμιου επιπέδου χορογραφίες της. Την έκπληξη έκανε ο Τάσος Παλαντζίδης, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 23:00, χόρεψε σάλσα και από τα πρώτα δευτερόλεπτα αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές και χρήστες του Twitter.

«Δεν θα με δυσκολέψει κάτι ιδιαίτερα νομίζω. Είμαι ένας ροκ σταρ που μπαίνει σε κλαμπ για να χορέψει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Παλατζίδης με την παρτενέρ του να δηλώνει πως «ο Τάσος έχει τον ρυθμό μέσα του». Το ζευγάρι χόρεψε «sex bomb» και συγκέντρωσε 27 βαθμούς. «Κύριε Παλατζίδη είναι τέτοια η τιμή μας που σας έχουμε δίπλα μας, είναι τέτοιο το κοινωνικό μήνυμα, τέτοια η αγάπη του κόσμου για εσάς, που τι να μας πουν τώρα τα λάθη» σχολίασε η Βίκυ Καγιά.

Την ίδια ώρα, οι κριτές δήλωσαν ότι είναι πολύ τιμητική η παρουσία της Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία μαζί με τον χορευτή Τηλέμαχο Φάτση, χάρισε ένα φανταστικό βαλς «ταξιδεύοντας» το κοινό. «Έβαλες φτερά. Ήταν ένα συναισθηματικό, πολύ ευαίσθητο βαλς. Να το αφήσεις να αναπνεύσει» της είπε ο Jason Roditis και η Ελένη Λιζάρδου δήλωσε συγκινημένη από το γεγονός ότι η διάσημη συγγραφέας θέλει να προσφέρει τόσα για τη χώρα μας. Παράλληλα, ο Λάμπρος Φισφής της έκανε «καζούρα» όταν είπε ότι στους Έλληνες αγαπά το πόσο ευγενικοί είναι.

Διαβάστε επίσηςΒικτόρια Χίσλοπ στο «Έθνος της Κυριακής»: «Νιώθω Ελληνίδα εδώ και αρκετό καιρό»

Συγκίνησε η Ρεγγίνα Μακέδου

Δύναμη ψυχής επέδειξε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει «μάχη» με τη λευχαιμία, και μαζί με τον χορευτή Γεράσιμο Μοσχόπουλο «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με μια ιδιαίτερη χορογραφία τάνγκο.

Ιδιαίτερη τιμή για το «Dancing with the Stars», όπως επεσήμανε η Βίκυ Καγιά, αποτελεί η συμμετοχή της τραγουδίστριας Μπέσσυς Αργυράκη, η οποία με τη βοήθεια του Γιούρι Ντιμιτρόφ χόρεψε τσα-τσα-τσα και, μάλιστα, εντυπωσίασε τόσο που η Μαρίνα Λαμπροπούλου υποκλίθηκε ενώπιόν της. «Μπέσσυ μου αγαπημένη» αναφώνησε η παρουσιάστρια και εκείνη την ώρα έδωσε τον λόγο η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα λέγοντας: «Μαμά ήσουν υπέροχη, μαμά είμαι πολύ περήφανη».

Χριστίνα Βραχάλη: Τρίποντο από την πρεμιέρα

Εμφάνιση τελικού, όπως είπαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, έκανε η παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών του OPEN, Χριστίνα Βραχάλη, με τον καβαλιέρο της Αργύρη Αργυρόπουλο, που χόρεψαν σάμπα. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, μάλιστα, της είπε ότι «έβαλες τρίποντο από την πρώτη φορά». Το ζευγάρι μάζεψε 30 βαθμούς. 

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown» - Τι αποκάλυψε για τα «χλιδάτα» γυρίσματα του Netflix

The Batman: Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «Σκοτεινού Ιππότη» - Δείτε τη Zoe Kravitz ως Catwoman

Σασμός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha από τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης

Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Bill Gates με πάμπλουτο Αιγύπτιο ιππέα

Ιωάννης Κωφόπουλος: Ο Θεσσαλονικιός που σάρωσε στο ρωσικό «The Voice», μαθαίνει στη Μόσχα την ελληνική παράδοση

πρεμιέραDancing With The StarsΤάσος ΠαλαντζίδηςΧριστίνα ΒραχάληΒικτόρια Χίσλοπ