Τηλεόραση|18.10.2021 18:01

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό

Newsroom

Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στη νέα σειρά του Alpha «Σασμός». Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend», ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης ήρθε από την Αθήνα στην Κρήτη για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να διακοπεί η σειρά. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος τα πράγματα στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς η προβολή της σειράς ξύπνησε μνήμες μιας βεντέτας που κόστισε τη ζωή σε πάνω από 90 ανθρώπους.

Η σειρά βασίστηκε στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το οποίο εξιστορεί την συγκλονιστική βεντέτα, και το κοινό του Σασμού αγάπησε από την πρώτη στιγμή την τηλεοπτική της μεταφορά. Αναφορικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

Η Εριέτα Μανούρη στον ρόλο της Σεμίνας

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια... Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!....

Εριέτα Μανούρη (Copyright: Alpha)

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της. Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση. Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

T

Δημήτρης Γεωργαλάς: Θα συμβούν ακρότητες στο γάμο του Κώστα και της Άσπας

«Θα συμβούν ακρότητες στο γάμο του Κώστα και της Άσπας» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα, τον ιδιοκτήτη καντίνας στον «Σασμό» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Ο Κώστας δεν κάνει πολύ σωστές επιλογές. Κάνει πράγματα για τα οποία θα παρεξηγηθεί και δικαίως. Θα φτάσει σε ακρότητες που δεν τον δικαιολογούν καθόλου. Σαν άνθρωπος δεν συμφωνώ με τις πράξεις του αλλά πρέπει να τον υποστηρίξω για να κάνω ό,τι μπορώ γι αυτόν».

Οι ηθοποιοί «καλούμαστε να παίξουμε ρόλους με τους οποίους δε συμφωνούμε, οι οποίοι είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς. Αλλά οφείλει ο ηθοποιός ν' αγαπήσει το ρόλο που υποδύεται για να μπορέσει να τον υποστηρίξει κι όχι να του δίνει άλλοθι. Άλλοθι του δίνει το σενάριο, εάν χρειαστεί».

Σύννεφα στο γάμο της Άσπας και του Κώστα

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς αποκάλυψε το μέλλον του γάμου του Κώστα με την Άσπα. «Θα συμβούν ακρότητες μέσα στο γάμο». Θα μάθει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή; «Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, όπως και στη ζωή… Το πώς θα γίνει, το πότε θα γίνει… Δεν θα είναι μια καλή στιγμή για το ζευγάρι». Ο ίδιος… «δεν θα είναι καλός με την Άσπα. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και πολλές φορές αντιδρά άσχημα, ενώ μετά το μετανιώνει, αλλά είναι αργά».

Βέβαια, το ότι «ο Κώστας έχει ξεκινήσει να δουλεύει στα χωράφια, να κάνει μεροκάματα, γιατί αποφάσισε να σταματήσει με τις αρχαιοκαπηλίες και τις μεταφορές των αρχαίων. Του έχει στοιχήσει πολύ στην υπερηφάνεια, στον εγωϊσμό του, στην αξιοπρέπειά του. Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά του έχουν πάει τόσο άσχημα τα πράγματα που δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Φτάνει σε σημεία που ούτε κι ο ίδιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει».

T

Όλα αυτά που συμβαίνουν στον Κώστα σε επαγγελματικό επίπεδο… «είναι καθημερινό φαινόμενο στη ζωή… Νομίζω ότι πολύς κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τον Κώστα, ιδιαίτερα άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εκεί χτυπάει ο Κώστας, σε αυτή τη μερίδα των ανθρώπων».

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Μαραβέγια: «Ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι»

επεισόδιαΣασμόςAlpha