Τηλεόραση|20.10.2021 11:20

Ενοχλημένη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, είναι μυθεύματα»

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ, η οποία πρωταγωνιστεί στον εξαιρετικό μονόλογο ο «Συμβολαιογράφος», μίλησε στην κάμερα του OPEN και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συμμετοχή της στη σειρά «Εγκλήματα», με την οποία και την έχουν ταυτίσει, αλλά και για το ον θα συμμετάσχει τελικά στη σειρά «Τούρτα της μαμάς».

Η ηθοποιός μίλησε με αγάπη για τον ρόλο της «Φλώρας» στη σειρά «Εγκλήματα» που προβάλλεται συχνά σε επανάληψη, την οποία χαρακτήρισε «διαχρονική». «Τα παιδιά βλέπουν σε επαναλήψεις τα Εγκλήματα και νομίζουν ότι είναι τωρινή σειρά, ενώ έγινε πριν από 24 χρόνια» είπε η ηθοποιός. Τη βλέπω καμιά φορά σε επανάληψη». Στη συνέχεια όμως όταν ρωτήθηκε για τη σειρά «Τούρτα της μαμάς» φάνηκε να εκπλήσσεται. «Δεν έχω σχέση εγώ με αυτό, γιατί να με ρωτήσετε;», είπε αρχικά η Υρώ Μανέ και συνέχισε: «Γράφονται και λέγονται πάρα πολλά, αλλά δεν έχω σχέση».

Υρώ Μανέ για «Τούρτα της μαμάς»: «Αυτά τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι»

Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, η Υρώ Μανέ δεν έκρυψε την ενόχλησή της και απάντησε: «Ντε και καλά. Αυτά τα λέτε εσείς, εγώ δεν τα ξέρω. Ποτέ δεν έχουν συμβεί. Είχε γίνει μια συζήτηση πολύ καιρό πριν, πέρυσι δηλαδή, ότι θα υπήρχε συμμετοχή μου πράγματι, δέν έγινε. Μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι μυθεύματα που τα βγάζουν και συνάδελφοί σας να πω και γενικώς».

O «Συμβολαιογράφος» με την Υρώ Μανέ επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από τις 20 Οκτωβρίου 2010, ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι του ο εξαιρετικός μονόλογος «Συμβολαιογράφος» του Νίκου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου με την Υρώ Μανέ στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας της. 11 χρόνια μετά, στις 20 Οκτωβρίου 2021, η τραγική κωμωδία που συγκίνησε, προβλημάτισε, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, έρχεται στην Αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για λίγες επετειακές παραστάσεις.

Μια παράσταση απολογία και εξομολόγηση που μάς ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Η Ερασμία, μια γυναίκα χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της εγκλωβισμένη στο περίπτερό της και στο ασφυκτικό περιβάλλον μιας επαρχιακής πόλης γεμάτης ταμπού, στερεότυπα και προκαταλήψεις που δεν της επιτρέπουν να επιθυμήσει, να ερωτευτεί, εν τέλει να ζήσει.

Βαρύ είναι το παράπτωμά της να επιθυμήσει αυτό που δεν πρέπει. Ο πειρασμός είναι μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Είναι ο γαμπρός της. Ακούει στο όνομα Αργύρης, είναι κοντός αλλά προσοντούχος. Και η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο; Το κακό δεν αργεί να γίνει… Επιθυμεί το απαγορευμένο. Και όταν τολμά να το προκαλέσει η τιμωρία είναι άμεση και καταστροφική. Και ο νοών νοείτω... Στον ρόλο της Ερασμίας η Υρώ Μανέ.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θεατρική διασκευή: Εμμανουέλα Αλεξίου - Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος
Σχεδιασμός φωτισμών: Μιχάλης Μπούρης
Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης
Τραγούδι παράστασης: Κώστας Λειβαδάς
Το τραγούδι ερμηνεύει η Υρώ Μανέ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βιργινία Κυπριώτη
Φωτογραφία: Μαντώ Βασίλη

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2109213310
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206,Ταύρος, Τηλ.: 2103418550.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Νίκος Μπάρκουλης: Το bullying λόγω του πατέρα του και η ασθένεια που τον ταλαιπώρησε

Angelina Jolie: Διχάζει το σκουλαρίκι στο πιγούνι - Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα των «Eternals»

Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip» - Το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή» - Η στιγμή που ζήλεψε η Έλενα Τσαβαλιά

διλήμματαΥρώ ΜανέηθοποιόςΗ Τούρτα της Μαμάς