Τηλεόραση|20.10.2021 16:04

Απολογήθηκε ο ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ: «Πολύ σοβαρό λάθος, δεν θα επαναληφθεί»

Newsroom

Για «πολύ σοβαρό λάθος που αυτονόητα δεν θα επαναληφθεί» κάνει λόγο ο ANT1 σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά το εξώδικο, που έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέγα σφάλμα του τηλεοπτικού σταθμού και της εκπομπής Ρουκ Ζουκ.

Mea culpa από ΑΝΤ1

Η απάντηση του ANT1 ήρθε μέσω ανακοίνωσης αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σοβαρό λάθος που υπέπεσε και με τη δέσμευση πως δεν θα επαναληφθεί. Σημειώνεται δε, ότι αποδοκιμάζεται πλήρως από τη διοίκηση του σταθμού.

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής Rouk Zouk που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Τι προηγήθηκε; Κατά τη μαγνητοσκοπημένη προβολή του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, μία εκ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων έπρεπε να βρει τη λέξη Βουλγαρία. Ένας απ' τους παίκτες της ομάδας έδωσε ως λέξη περιγραφής σε συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως, στον επόμενο παίκτη ειπώθηκε η λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά ελέχθη το «Βουλγαρία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό άμεση επανόρθωση. Αυτό το οποίο επισημαίνουν από τον Δικέφαλο είναι πως πρόκειται περί μαγνητοσκοπημένης κι όχι για live εκπομπή, ως εκ τούτου... εγκρίθηκε το συγκεκριμένο σημείο όταν πέρασε απ' το μοντάζ.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός - Τσιόδρας: Χωρίς εμβολιασμό θα είχαμε επιπλέον 8.400 θανάτους και 5.530 διασωληνώσεις

Κορονοϊός: Νοσεί σχεδόν ολόκληρο χωριό στη Νάουσα – Πάνω από 100 τα ενεργά κρούσματα

Δακτύλιος 2021: Τέλος η συζήτηση για διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι λέει ο Οικονόμου

Μητσοτάκης: Μη βιώσιμη η εκτόξευση της τιμής του φυσικού αερίου – Οι λόγοι που οδήγησαν στην αύξηση

Κατεχόμενα: Σεισμός μετά το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον «πρωθυπουργό» - Προς παραίτηση ο Σανέρ

ΘεσσαλονίκηΑΝΤ1Ρουκ ΖουκΠΑΟΚ