Τηλεόραση|28.10.2021 11:21

The Voice: Η Λάουρα Νάργες απαντά για την αποχώρησή της - Ποια θα την αντικαταστήσει

Newsroom

Την Λάουρα Νάργες συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωινό της Τετάρτης (27/10), λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως δεν θα βρίσκεται στα παρασκήνια του φετινού «The Voice». Τι απάντησε η παρουσιάστρια για αυτό;

Λάουρα Νάργες για Voice - «Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι»

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

«Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση».«Θα μιλήσω όμως και θα πω τα πράγματα όπως έχουν από τη δική μου οπτική γωνία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Το όνομα που αναφέρεται για την αντικατάστασή της είναι εκείνο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Το όνομα της αντικαταστάτριας της Νάργες αναφέρθηκε και στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Την είδηση είχε αναφέρει στο  «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε στους ανθρώπους της παραγωγής του «The Voice» ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να αναζητούν παρουσιάστρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε στους ανθρώπους της παραγωγής του «The Voice» ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να αναζητούν παρουσιάστρια μία ημέρα πριν από το γύρισμα. "Ίσως να περίμενε και κάτι παραπάνω. Τόσα χρόνια τη βλέπουμε στο The Voice και είναι σαν να εξαφανίζεται μετά.

T

Το παράπονό της, νομίζω, είναι ότι δεν αξιοποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και κάπου αλλού. Παρέμενε μόνο σε αυτό, ενώ γίνονταν πρότζεκτς και δοκιμαστικά για άλλες παραγωγές, ενώ είχε τον τίτλο του αγαπημένου παιδιού του Ατζούν Ιλίτζαλι" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τη Λάουρα Νάργες.

Όλες οι ειδήσεις

Γιάννης Αϊβάζης: Με κορονοϊό στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός - «Προσέχετε, δεν είμαστε άτρωτοι»

Μιμή Ντενίση: «Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας, δεν έχω κάτι να φοβηθώ» - Η Σμύρνη και η απώλεια

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας παντρεύτηκε κοινό θνητό - «Ο Κέι είναι τα πάντα για μένα»

Margot Robbie: Στον ρόλο της διάσημης κούκλας Barbie - Ποιος θα παίξει τον Ken

Χάρης Τζωρτζάκης για Πέραμα: «Παραδεχτείτε το, λέτε μπράβο στην αστυνομία επειδή σκότωσε έναν τσιγγάνο»

παρουσιάστριαΛάουρα ΝάργεςThe Voice