Τηλεόραση|20.12.2021 08:32

The Voice τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Άννα Αργυρού - «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια»

Newsroom

Η 16χρονη Γλυφαδιώτισα Άννα Αργυρού κατάφερε με την ερμηνεία της να εντυπωσιάσει τους coaches του «The Voice» και το τηλεοπτικό κοινό και να βγει νικήτρια του μουσικού ριάλιτι το βράδυ της Κυριακής (19/12). Τα ντουέτα Σάκη Ρουβά - Κωνσταντίνου Αργυρού και Έλενας Παπαρίζου με Πάνο Μουζουράκη έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ εμφάνιση guest έκανε η περσινή νικήτρια του Voice, Joanne.   

Στον μεγάλο τελικό o Κωνσταντίνος Αργυρός «διαγωνίστηκε» με τον Δημήτρη Κανάκη, ο Πάνος Μουζουράκης με την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, η Έλενα Παπαρίζου με τους: Ελένη Ολυμπίου, Γιώργο Γλυκοκόκκαλο και Γιώργο Πάττα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς κατέβηκε στον στίβο  Άννα Αργυρού και Ανδρέα Μηλιώτη.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους οκτώ φιναλίστ στη σκηνή του «The Voice of Greece» για την πρώτη τους ερμηνεία και μετά τους τέσσερις φτάσαμε στους δύο διαγωνιζόμενους φιναλίστ, την Άννα Αργυρού και τον Ανδρέα Μηλιώτη. Η ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή ενός χρυσού συμβολαίου με την Minos EMI, άφησε άναυδη της Άννα Αργυρού που άκουσε το όνομά της και δεν το πίστευε!

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ανέβηκαν οι coaches!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά πρόσφεραν ένα μοναδικό performance ερμηνεύοντας τα: «Τι να το κάνω» (Στίχοι/μουσική: Λευτέρης Κιντάτος), «Μία ζωή μαζί» (Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Μουσική: Desmond Child), «Μάλλον κάτι ξέρω» (Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου, Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης), «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» (στίχοι/μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Παιδί γενναίο» (Στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Όσο έχω εσένα» (Στίχοι/μουσική: Στέλιος Ρόκκος), «Τελικά» (Στίχοι/μουσική: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, OGE, Rack, Φίλιππος Κούρκουλος), «Έλα μου» (Στίχοι/μουσική: Νίκος Καρβέλας).

Στις χιουμοριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά ότι ο αδερφός του Απόστολος θα είναι στο Survivor: «Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνιο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο» σημείωσε, αρχικά, με μεγάλο ενθουσιασμό ο Σάκης Ρουβάς προσθέτοντας με πιο σιγανή φωνή, «έτσι, να δω και το αδελφάκι μου».

Λίγο νωρίτερα, ο Πάνος Μουζουράκης σε μία ανατρεπτική μουσική συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν τα: «Papa was a rollin’ stone», «Roadhouse blues» και «Proud Mary». Στην αρχήτ ου σόου επέστρεψε και η Joanne, η περσινή νικήτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία ερμήνευσε live την επιτυχία «Twist in my sobriety». Η Βάλια Χατζηθεοδώρου από το social media room μετέφερε τον παλμό και τα σχόλια των τηλεθεατών από τα social.

Άννα Αργυρού: «Eνα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς»

Η Άννα Αργυρού, ήταν ένα από τα δυνατά φαβορί για την νίκη του φετινού «The Voice of Greece». Στον ημιτελικό ερμήνευσε το τραγούδι «Listen» και εντυπωσίασε τους πάντες με το ταλέντο της. «Θέλω ο κόσμος να θυμάται πως είσαι μόλις 16 ετών, θέλω να το θυμάται αυτό ο κόσμος. Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, αλλά εγώ αυτό που νιώθω μέσα μου για σένα είναι πως ακριβώς σε δέκα χρόνια θα είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες ότι έχουμε μια τέτοια Άννα, το λέω αυτό και συγκινούμαι. Μπράβο Άννα, μπράβο» σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάκης Ρουβάς, δηλώνοντας ικανοποιημένος: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, σε βλέπω τώρα πάνω στην σκηνή πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, σαν ένα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς και δεν έχει τελειωμό. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μας δείξεις την ομορφιά σου. Όχι την εξωτερική, αυτή την έχεις, δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά την εσωτερική λάμψη, την σεμνότητα που έχεις. Η Άννα είναι φοβερό κορίτσι και δουλευταρού, παρόλο που είχαμε θεματάκια με τη φωνή της, έκατσε και εργάστηκε μεθοδικά».

Η 16χρονη μαθήτρια blind audition του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή, ερμηνεύοντας τη μπαλάντα «Stone Cold». Οι κριτές, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν την ερμηνεύτρια, έδειξαν τον ενθουσιασμό τους με τη φωνή που άκουγαν ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μάλιστα οι Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης πάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα το κουμπί «Σε θέλω» από την αρχή του τραγουδιού, προκειμένου να διεκδικήσουν την Άννα Αργυρού στην ομάδα τους.

Λίγο αργότερα, ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε μάλιστα και το κουμπί της Έλενας Παπαρίζουν. Aπό την άλλη, o Κωνσταντίνος Αργυρός (η νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή, που αντικατέστησε την Ελεονώρα Ζουγανέλη), δεν μπόρεσε τελικά να διεκδικήσει την παίχτρια, καθώς κάποιος από τους υπόλοιπους coaches αποφάσισε να τον μπλοκάρει.

Με την ολοκλήρωση της ερμηνείας της, η 16χρονη Άννα Αργυρού συστήθηκε στους κριτές, αναφέροντας ότι είναι από τη Γλυφάδα και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου. Οι coaches συνέχισαν σχολιάζουν την εμφάνισή της στη σκηνή και την ερμηνεία της, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αναφέρει πως «ήταν ό,τι καλύτερο έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια».

Μετά από τη μάχη διεκδίκησης από την πλευρά των κριτών προκειμένου ο καθένας να την πείσει να τον ακολουθήσει, η 16χρονη επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και τελικά νίκησε τον μουσικό διαγωνισμό!

Πάνος ΜουζουράκηςΈλενα ΠαπαρίζουΚωνσταντίνος ΑργυρόςΆννα ΑργυρούΣάκης ΡουβάςThe Voice