Τηλεόραση|28.12.2021 01:30

Camila Cabello: Μετά τον χωρισμό από τον Shawn Mendes πούλησε το σπίτι της στο Λος Άντζελες

Newsroom

Η ποπ σταρ Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello) αποχαιρετά το εκπληκτικό σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η 24χρονη τραγουδίστρια πoύλησε πρόσφατα το σπίτι της για 4,3 εκατομμύρια δολάρια - δηλαδή 350.000 δολάρια πάνω από την αρχική τιμή. Μετ΄ατον ξαφνικό χωρισμό της με τον Σον Μέντες - 

Η κατοικία διαθέτει πίσω αυλή που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των ενοίκων, καθώς και αναδιπλούμενους γυάλινους τοίχους με πρόσβαση στην πισίνα. Επίσης διαθέτει καθιστικό με τζάκι καθώς και μπάρμπεκιου με υπαίθρια τραπεζαρία.

Η κουζίνα είναι το όνειρο κάθε λάτρη της μαγειρικής, με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, μοναδικούς πάγκους από πέτρα και ένα ευρύχωρο μπαρ πρωινού.

Με τρία υπνοδωμάτια, το αρχοντικό διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Διαθέτει γκαράζ για δύο αυτοκίνητα καθώς και δωμάτιο πλυντηρίων. Το σπίτι έχει κάμερες ασφαλείας, συναγερμό και ενσύρματη ενδοεπικοινωνία σε όλους τους χώρους.

Καμίλα Καμπέγιο και Σον Μέντες ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Μετά από δύο χρόνια μαζί, ο Σον Μέντες και η Καμίλα Καμπέγιο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και οι δύο σταρ φαίνονταν πως ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα και είχαν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπητά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αποφάσισαν να χωρίσουν κι έκαναν μάλιστα, την είδηση γνωστή μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τη σχέση μας, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή εώς και σήμερα. Καμίλα και Σον», έγραψαν στην επίσημη ανακοίνωση.

χωρισμόςΛος ΆντζελεςΚαμίλα ΚαμπέγιοΣον Μέντες