Τηλεόραση|27.01.2022 11:47

Σασμός spoiler: H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σειράς και διέψευσε μία φήμη για το σενάριο

Newsroom

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όλα μπορούν ν' ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. «Υπάρχει βροχή μηνυμάτων. Είναι πολύ συγκινητικός ο κόσμος. Λαμβάνουμε κυρίως μηνύματα θαυμασμού κι αγάπης. Δεν κάνουν ερωτήσεις για το τι θα γίνει παρακάτω» δήλωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης (27/1). 

Στα επεισόδια που έρχονται, μετά το θάνατο του Πετρή, η Σεμίνα, η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφωνεί στην Αργυρώ αλλά…. «δεν θα της πει ακόμη πώς έγινε ο φόνος του Πετρή». Ωστόσο, δεν θα αφήσει την Αργυρώ για πολύ στην άγνοια. Όταν μάθει την αλήθεια η κόρη του Βρουλάκη για τον φόνο του αδελφού της, πώς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρη; Θα μπορέσει να τον ξαναδεί ερωτικά; «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του» απάντησε η πρωταγωνίστρια.

Όμως και η σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα θα επηρεαστεί από το γεγονός. «Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχτούν. Αλλά κάποιες θα ξαναβρούν τα πατήματά τους. Η Μαρίνα με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη θα πάνε καλά. Κι η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι» σύμφωνα με την ίδια. Όσο για τα spoilers που κυκλοφορούν σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς, η ίδια απάντησε πως «διάβασα ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος αλλά όχι στο σενάριο».

Η Αργυρώ θα ζητήσει εκδίκηση; Θα γίνει τιμωρός; «Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι' αυτό που συνέβη στον Πετρή» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό» και ο Άγγελος «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε».

Η ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον Κώστα Νικούλι

Τον τηλεοπτικό της αδερφό, Κώστα Νικούλι, αποχαιρέτησε η πρωταγωνίστρια από τον Σασμό με μία συναισθηματική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. «Μοίρα σκληρή και άδικη δεν σκέφτεσαι κανένα, χωρίζεις μάνες και παιδιά κι αδέλφια αγαπημένα. Κώστα Νικούλι σε ευχαριστώ για όλα, είσαι ένας υπέροχος και σπάνιος συνεργάτης. Έχεις όλη μου την αγάπη. Εις το επανιδείν» έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Σασμός: Η ώρα της τελικής αποκάλυψης έχει φτάσει

Αναφορικά με τα επόμενα επεισόδια, η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό. Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και τη Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…

Μπάμπης Στόκας: Το νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Ένα τραγούδι με δυνατό κοινωνικό μήνυμα, το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)», που ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας, συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων νέων τραγουδιών που γράφουν ο Νίκος Τερζής (μουσική) και ο Γιάννης Κότσιρας (στίχοι) για τη σειρά «Σασμός» και κυκλοφορούν από την Panik Oxygen.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μας χαρίζει μία δυνατή ερμηνεία σ’ ένα εμπνευσμένο τραγούδι - γροθιά, που «δένει», τόσο τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπερεπιτυχημένη σειρά του Alpha, όσο και με γεγονότα που «ματώνουν» την κοινωνία μας. Με το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)», ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μιλούν, μέσα από τη μουσική και τους στίχους και με τη φωνή του Μπάμπη Στόκα, για τον ρατσισμό, την έμφυλη βία, τα ναρκωτικά, αλλά και για όσους κλείνουν τα μάτια κι εθελοτυφλούν σ’ αυτά τα περιστατικά.

Το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» ακούστηκε πρώτη φορά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το τραγούδι έρχεται μετά τα προηγούμενα τέσσερα νέα κομμάτια της σειράς, τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Κανά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό και συγκεντρώνουν αποθεωτικά σχόλια, ενώ έχουν γίνει top trend στο YouTube με εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

επεισόδιαειδήσεις τώραεγκυμοσύνηΟρφέας ΑυγουστίδηςspoilerΧριστίνα Χειλά ΦαμέληΣασμός