Τηλεόραση|15.02.2022 17:20

X Factor: Eπιστρέφει με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου - Ονόματα έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Newsroom

To «Χ Factor» μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του «X Factor» και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο.

Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο. Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του μουσικού σόου.

Το «The X Factor» προβλήθηκε αρχικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν από το 2008 έως το 2011, από το 2016 εως το 2017 προβλήθηκε από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το 2019 προβλήθηκε στο OPEN, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Χρήστος ΜάστοραςΣτέλιος ΡόκκοςX Factorειδήσεις τώραΑνδρέας ΓεωργίουMEGAΜαρίζα Ρίζου