Τηλεόραση|21.02.2022 09:00

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ακύλας και Ζάχος φτάνουν στα άκρα και ξεκινούν έναν επικίνδυνο πόλεμο

Newsroom

Oι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα (13-16/12) με νέα επεισόδια που θα φέρουν νέα δεινά για τους ήρωες της σειράς. Ο τρίτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα και τα γεγονότα της δικτατορίας ήρθαν ν' αλλάξουν τα πάντα στις ζωές των ηρώων. Οι αδελφές Σταμίρη αυτή τη φορά έχουν κάτι όμορφο να περιμένουν καθώς η Ελένη είναι έγκυος. Η χαρά του ζευγαριού είναι μεγάλη, όμως δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος βάζει στόχο να καταστρέψει την ευτυχία τους.

Επόμενα επεισόδια στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

O Λάμπρος μαθαίνει πως η Ελένη είναι έγκυος κι όλα αλλάζουν. Αν και διστακτική, η Λενιώ αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, θέλοντας να επαναφέρει τις ισορροπίες και το χαμόγελο στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή Ακύλας και Ζάχος ξεκινούν «πόλεμο».

Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Δευτέρα 21/02 - Επεισόδιο 69

Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο, για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και στους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους. Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα, μετά από μια πρόταση της Αντιγόνης.

Η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα 

Τρίτη 22/02 - Επεισόδιο 70

Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τρομερό δίλημμα μετά από μία πρόταση της Αντιγόνης. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση μετά την κίνηση του Νικηφόρου να αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του.

Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία προκαλώντας καινούργια προβλήματα, την ώρα που ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος. Παράλληλα, η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δύο άντρες ξεκινάνε έναν επικίνδυνο πόλεμο…

Ο Ζάχος συγκρούεται άλλη μία φορά με την Ελένη

Τετάρτη 23/02 - Επεισόδιο 71

Η Αντιγόνη αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα και ζητά εξηγήσεις. Στο Σταμιρέικο όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου, που φεύγει από το σπίτι για να πάει στους παππούδες του. Η Ουράνια και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη, που έχει καταλάβει πως χωρίζουν, ενώ ο Άλκης έχει μία απρόσμενη πρόταση.

Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χαρη του εγγονού του. Ο Ζάχος συγκρούεται άλλη μία φορά με την Ελένη, που του ζητάει να πάρει μία ξεκάθαρη στάση στα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη…

Ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στο Δούκα που θα ανατρέψει τα πάντα

Πέμπτη 24/02 - Επεισόδιο 72

Η Ουρανία δεν αποδέχεται την πρόταση του Σαραντοπούλου να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Αμερική και κάνει τα πάντα για να τον μεταπείσει. Την ώρα που ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν από τον Λάκη την πολυπόθητη πληροφορία, ο Σέργιος εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης, αλλά η Ασημίνα δεν σκοπεύει να αφήσει τον γιο της από τα μάτια της.

Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται από τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Και ενώ η Πηνελόπη και ο Αλέξης θα οδηγηθούν σε μία σημαντική αποκάλυψη, ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στο Δούκα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Άγριες μέλισσεςειδήσεις τώραΔιαφάνιΜαρία ΚίτσουσίριαλΆγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος