Τηλεόραση|22.05.2022 10:30

The Masked Singer: Ο παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης πίσω από τη μάσκα της «Μαργαρίτας»

Newsroom

Για ακόμα μία φορά το μυστηριώδες show του SKAI «The Masked Singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, καθήλωσε τους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (21/5). 

Όπως είναι γνωστό, το φορμάτ του εν λόγω project θέλει κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους να τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού μεταμφιέζονται φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι.

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο απολαυστικό show μεταμφιέσεων το βράδυ του Σαββάτου, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από τα performances.

The Masked Singer: Ποιος έμεινε εκτός

Το ταξίδι της «Μαργαρίτας» ήταν αυτό που διεκόπη στο ευφάνταστο show τραγουδιού. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να πείσει κοινό και detectives με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Μαργαρίτες» 

Όταν ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι η μάσκα που θα αποκαλυφθεί είναι αυτή της «Μαργαρίτας», οι men in black έφεραν τις επίσημες προβλέψεις των ντετέκτιβ. Τελικά, προς έκπληξη όλων, κάτω από τη μάσκα κρυβόταν ο παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης.

Όπως ήταν λογικό, όταν η «Μαργαρίτα» έβγαλε τη μάσκα της οι detectives έμειναν άφωνοι. 

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Σεΐτη

Ο νεαρός αθλητής, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1987 και είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παραολυμπιονίκης στίβου. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν σε ηλικία 5 ετών.  Στα 16 του χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στα 400 μέτρα εμπόδια, αγώνισμα που συνέχισε για τα δέκα επόμενα χρόνια. 

Μέχρι το 2013 όταν η ζωή του άλλαξε από ένα ατύχημα με μηχανή που δανείστηκε γιατί είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο. Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη μνημόνευσε το «φαινόμενο της πεταλούδας» γι’ αυτό που του συνέβη, αφού η μηχανή που οδηγούσε εκείνη τη μέρα βρέθηκε τυχαία στην κατοχή του, καθώς το αυτοκίνητό του ήταν στο συνεργείο, ενώ λίγο πριν είχε αφήσει σε φίλο του μηχανάκι μικρότερου κυβισμού που χρησιμοποιούσε.

Μεταξύ πολλών άλλων, είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400μ, καθώς και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Το 2017 βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του στίβου παραολυμπιονικών παραδίδει μαθήματα ζωής

 

 

 

 

 

The Masked Singerπαραολυμπιονίκηςειδήσεις τώραΣάκης Ρουβάς