Τηλεόραση|05.07.2022 14:50

Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ» - Ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Newsroom

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, η Αλεξάνδρα Καϋμένου μας κρατούσε συντροφιά τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ. Ωστόσο η ίδια, μέσα από την τελευταία της εκπομπή «Με νέα ματιά», αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Κρατική Τηλεόραση, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.

«Επιστρέψαμε για να σας αποχαιρετήσουμε. Θα σας αποχαιρετήσω και εγώ καθώς σήμερα ολοκληρώνεται ένα πολύ ωραίο ταξίδι εδώ στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, τον Γενικό Διευθυντή και τον Διευθυντή Ειδήσεων. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι εδώ στη δημόσια τηλεόραση, να καλύψω μικρά και μεγάλα γεγονότα για τη χώρα μας και τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ, εις το επανιδείν» είπε συγκινημένη. 

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου μίλησε, πρόσφατα, στις κάμερες και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από την ΕΡΤ, ενώ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα τη βλέπουμε στον Alpha. «Θα είμαστε στον Alpha, θα σας κρατήσουμε συντροφιά με τον Παναγιώτη Σουρέλη και τον Χρύσανθο Κοσελόγλου. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ. Ήμουν πολύ καλά αλλά ήρθε αυτή η πρόταση, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και προχώρησα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εκπομπή θα καλύψει το κενό του «Happy Day» τους καλοκαιρινούς μήνες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Ιουλίου από τις 09:30 έως τις 13:00. Η ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα», έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των Τεχνών. Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε. 

δημοσιογράφοςAlphaΕΡΤ1ειδήσεις τώραΑλεξάνδρα Καϋμένου