Τηλεόραση|06.07.2022 11:17

GNTM 5: Kαυγάς ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή – Γιατί υπήρξε ένταση

Newsroom

Τρανς άτομα, άνω των 60 και κοπέλες με αισθητικές επεμβάσεις έχουν περάσει στο φετινό GNTM. Μια Κύπρια παίκτρια plus size model με τατουάζ όμως δίχασε την επιτροπή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στα γυρίσματα μεταξύ της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Βίκυς Καγιά.

Οι πληροφορίες που μετάδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», αναφέρουν πως ο καυγάς ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας, και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει συζητηθεί αρκετά, δεν είχε προηγούμενο, ενώ πιθανώς να τον δούμε στους δέκτες μας, αφού συνέβη on air την ώρα των γυρισμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size μοντέλο, που η Βίκυ Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο ριάλιτι μόδας. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει το μοντέλο στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου, που ήθελαν να της δώσουν την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να κοπεί και να αρχίσει να μιλάει με έντονο και προσβλητικό τρόπο στους κριτές.

Τελικά, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Wild Card και «έσωσε» το plus size μοντέλο, δυσαρεστώντας τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

GNTM 5: Τι αλλάζει στο φετινό πρόγραμμα

Αυτή τη χρονιά, το ριάλιτι μόδας θα έχει μόνο κορίτσια, όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Είναι σαν να μην πέρασε μία ημέρα από όταν ήμουν στο GNTM. Δεν είχα στο μυαλό μου να γυρίσω ξανά στο GNTM 5, αλλά χαίρομαι πολύ. Έχουμε πολλές αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Φέτος, θα έχουμε νέα είσοδο στο family room με την Έλενα Γαλυφά. Αν δεν υπαρχει αγωνία και άγχος δε σέβεσαι τη δουλειά σου» ανέφερε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Στο GNTM5, θα δούμε τον Γιώργο Καράβα στη θέση του κριτή και όχι σε αυτή του coach. «Με χαροποιεί η νέα μου θέση ως κριτής και θα ανταπεξέλθω. Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, είναι το GNTM. Μια αλλαγή για τον διαγωνισμό είναι ότι έχει ανοίξει το ηλικιακό όριο. Δεν έχω καθόλου άγχος. Είναι μια δουλειά που κάνω τα τελευταία 19 χρόνια».

Τις υπόλοιπες δύο θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καταλάβουν ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου και η influencer Σοφία Χατζηπαντελή. Η τελευταία θα έχει ρόλο guest και θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή μόνο για το στάδιο των οντισιόν. «Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει» είχε πει η Σοφία Χατζηπαντελή την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.

Όλες οι ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του μέσα στο σπίτι της - Την βρήκε νεκρή στη μπανιέρα ο δεύτερος γιος

Κρήτη: Συνελήφθη γιος για δολοφονία της μητέρας του - Τη χτύπησε μέχρι θανάτου

Έρχεται στη ζωή ο άνθρωπος που διαπίστωσε πρώτος: Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο

Είχαν αναλαμπή: Απαίσιοι και φρικτοί άνθρωποι που έκαναν έστω μια φορά στη ζωή τους το καλό

Βίκυ Καγιάειδήσεις τώραGNTM 5Σοφία ΧατζηπαντελήGNTM