Τηλεόραση|15.07.2022 01:16

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ξεκίνησαν οι πρόβες για τη νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Λίγο πριν η κάμερα αρχίσει να καταγράφει τη δυνατή τους ιστορία, οι «Παγιδευμένοι» συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου. Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα, το καστ της νέας δραματικής σειράς του AΝΤ1 «ζωντάνεψε», για πρώτη φορά, τους ρόλους υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Μανώλη, με την απόδοση σεναρίου η Σωτηρία Ψευτούδη.

Ενθουσιασμένοι από τη «συνάντησή» τους με τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν, αλλά και τη συνεχή ανατροπή της πλοκής του σεναρίου, οι ηθοποιοί έδωσαν το επόμενο ραντεβού στον… «τόπο του εγκλήματος», όπου θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη των γυρισμάτων.

Πρωταγωνιστές θα είναι η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ενώ θα τους πλαισιώνουν οι Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη,  Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Ταμίλλα Κουλίεβα και Σοφία Φαραζή. 

Υπόθεση

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

επεισόδιαΜιχάλης ΛεβεντογιάννηςΜάρθα Λαμπίρη ΦεντόρουφΠαγιδευμένοιειδήσεις τώραΑΝΤ1σενάριο