Τηλεόραση|29.07.2022 10:50

Η Γη της Ελιάς: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου - Νέοι χαρακτήρες έρχονται και φέρνουν ανατροπές

Newsroom

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, ξεχώρισε την περασμένη σεζόν ανάμεσα σε πλήθος τηλεοπτικών προγραμμάτων, αγαπήθηκε έντονα και έχτισε στενή σχέση με τους τηλεθεατές. Από την πρεμιέρα έως και το φινάλε του πρώτου κύκλου, η σειρά βρισκόταν σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού, καταγράφοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγο καιρό η σειρά θα προβάλλεται ξανά στη μικρή οθόνη. Το πρώτο τρέιλερ, που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, προκαλεί μεγάλη αγωνία για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια. Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη. Κουράκος και Ιουλία χωρίζουν αφού ο πρώτος της θέτει τελεσίγραφο και την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται για να πάρουν την Αγγελική. Η Αθηνά οδηγείται στη φυλακή και η δίκη της για τη δολοφονία του εραστή της αρχίζει, βρίσκοντας απέναντί της σχεδόν όλη την Μάνη.

Νέοι χαρακτήρες στη δεύτερη σεζόν

Στα νέα επεισόδια θα δούμε νέα πρόσωπα αλλά και πολλά γκεστ. Ένα από αυτά θα είναι η Ελπίδα, η οποία εισβάλλει στη ζωή της Αθηνάς Νομικού, που υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου. Η τραγουδιστρια, θα υποδυθεί την αστυνομικό στις φυλακές, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Αθηνά θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Ο δεύτερος νέος ρόλος που θα δούμε στην καθημερινή σειρά, είναι αυτός του Μίλτου Χαρόβα. Ο παίκτης μπορεί να έφυγε από το X Factor αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου, του εξασφάλισε μια θέση στα νέα επεισόδια. Ο νεαρός μπαίνει στη σειρά, σ' έναν ρόλο ο οποίος θα φέρει ανατροπές. Ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί, που ψάχνει ένα καλύτερο μέλλον, έχοντας τα δικά του μυστικά.

Στις νέες αφίξεις θα είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Ζώης, έχοντας μάλιστα έναν ιδιαίτερο και σκοτεινό χαρακτήρα. Θα εμπλακεί στις βρώμικες δουλειές που σκαρώνουν Δημοσθένης και Κωνσταντίνος. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MEGAΜάνηΆντζελα ΓκερέκουΑνδρέας Γεωργίουτρέιλερειδήσεις τώραΗ γη της ελιάςεπεισόδια