Τηλεόραση|29.08.2022 14:55

Μάριον Μιχελιδάκη: Πρεμιέρα στο OPEN με νέες προσθήκες στην ομάδα της εκπομπής

Newsroom

Η Μάριον Μιχελιδάκη με τους συνεργάτες της επέστρεψαν, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στο καθιερωμένο, μεσημεριανό ραντεβού, για όσα δεν πρόλαβες, όσα δεν έμαθες, όσα θες να ξέρεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

«Καλό μας μεσημέρι. Ξαναβρισκόμαστε! Πώς περάσατε; Σας λείψαμε; Εμάς μας λείψαμε πάντως και ήρθαμε εδώ πριν καλά βγει ο Αύγουστος. Να ήταν κι άλλο λέμε όσοι τυχεροί προλάβαμε να φύγουμε για λίγο. Είμαστε εδώ, ανανεωμένοι, όμορφα, γερά, ωραίες παρουσίες. Ανάμεσα στα αγόρια μας έχουμε και την Τζώρτζια Γεωργίου» ανέφερε, αρχικά, η παρουσιάστρια του OPEN.

Το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» επανέρχεται κεφάτο και δυναμικό και φέρνει καθημερινά στις οθόνες μας εικόνες απ' όλο τον κόσμο πριν γίνουν viral, καινούριες τάσεις, πλούσια ψυχαγωγικά αλλά και ενημερωτικά ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Κάθε τι που μας φτιάχνει τη διάθεση, που μας ενδιαφέρει, που μας προβληματίζει αλλά και που μας διασκεδάζει είναι εδώ. Η Μάριον Μιχελιδάκη και οι συνεργάτες της με φρέσκια ματιά και με θετική διάθεση μας δίνουν καθημερινά ραντεβού για ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Νέες προσθήκες στην εκπομπή του OPEN είναι ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, η Μαρία Κατσή, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Ανδρέας Βάγιας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENειδήσεις τώραΜάριον Μιχελιδάκηπρεμιέρα