Τηλεόραση|05.09.2022 14:00

Μαρία Τζομπανάκη: «Δεν αυτοκτονώ στον Σασμό» - Θα υπάρξουν κι άλλες βεντέτες στον δεύτερο κύκλο

Newsroom

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μίλησε για τη συνέχεια του «Σασμού». Ο δεύτερος κύκλος επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. «Θα έχει πολλές εκπλήξεις. Κάπου διάβασα ότι… ξέρουμε τι θα συμβεί. Όχι, δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Όχι, δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη αυτοκτονεί για να εξιλεωθεί. Οι γυναίκες αυτές δεν βγαίνουν χωρίς τζεμπέρι, το οποίο δηλώνει πένθος και κλείσιμο. Αν βγουν χωρίς μαντήλι και με κοντό μανίκι, δείχνουν ότι είναι ανοιχτές για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Αυτά τα ξέρω πολύ καλά, γιατί με ενδιέφερε η παράδοση και η συνήθειες του τόπου μου» είπε, αρχικά, η ηθοποιός. 

Όσον αφορά, την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη -που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας- στην Κρήτη, η ίδια δήλωσε: «Έχει χαθεί ο άντρας της. Έχει σκοτωθεί από χέρι των Βρουλάκηδων κατά τη διαίσθησή της και κατά τη λογική των Κρητικών. Έχει σκοτωθεί ο άντρας της στη φυλακή και είναι σίγουρη ότι έχει δώσει την εντολή ο ξάδερφός του, δηλαδή ο Παύλος Βρουλάκης. Και τώρα επανέρχεται».

«Ο άνδρας μου δουλεύει πάρα πολύ»

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της και της φήμες που τους θέλουν να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, η Κρητικιά ηθοποιός εξήγησε: «Δουλεύει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή είναι στην Ελβετία. Έχουν σηκώσει τα μανίκια μέχρι πάνω, γιατί παρουσιάστηκε και κάτι άλλο. Επίσης, βελτιώνουν τα εμβόλια, ώστε όσο γίνεται να είναι με λιγότερες παρενέργειες. Παραμένει υπομονετικός όσον αφορά τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Είναι πολύ σοβαρό να σέβεσαι αυτά που κουβαλάει ο καθένας μέσα του και αυτά που ονειρεύεται. Τα όνειρα δεν σταματάνε. Δεν έχουν ηλικία».   

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα μια φορά για την αγάπη που τρέφει στον γιο της, Ορφέα, που παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά. «Του έχω λατρεία, όλη η Ελλάδα το ξέρει, όχι μόνο για το ότι είναι παιδί μου. Είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένα ελκυστικός σαν συμπεριφορά, σαν χαρακτήρα. Με κάνει περήφανη, άσχετα από τη δουλειά. Κάτι που έχω έντονα είναι το αποτύπωμα που μπορούμε να αφήσουμε σαν άνθρωποι. Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί ξέρω ότι θα αφήσει ένα αποτύπωμα πολύ σπουδαίο σε αυτή τη ζωή. Βλέπω πώς μεγαλώνει και αυτός και η Γεωργία μας, το παιδί τους. Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

«Θα υπάρξουν κι άλλες βεντέτες στον δεύτερο κύκλο»

Ποδαρικό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκαναν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι οποίοι ανέφεραν πως θα αργήσει να έρθει ο «Σασμός» ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Μπορεί στο τρέιλερ να τους είδαμε κοντά, όμως οι δυο τους θα καθυστερήσουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Οι δύο ηθοποιοί, επίσης, αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη μεγάλη επιτυχία τους στη σειρά του Alpha.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣασμόςΣτέλιος ΜάιναςAlphaΟρφέας ΑυγουστίδηςΧριστίνα Χειλά Φαμέληειδήσεις τώραΜαρία Τζομπανάκη