Τηλεόραση|05.09.2022 17:12

Ίνα Ταράντου: Με πολλές εκπλήξεις και ευχές από τον Αντώνη Ρέμο ξεκίνησε η νέα εκπομπή «Εμείς» του OPEN

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 16:15, στο OPEN και τα απογεύματά μας γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες. «Χιλιάδες πρόσωπα εμείς, χιλιάδες εκδρομές θα σας πάμε φέτος. Αυτό ήταν. Άναψαν τα φώτα. Υποθέτω ό,τι είμαστε στον αέρα. Ίσως κάποιοι να με είχατε συνηθίσει αλλιώς. Από σήμερα θα τα λέμε αλλιώτικα, σε αυτό το υπέροχο πλατό που έφτιαξαν οι συνεργάτες μας. Φτιάχτηκε με πολύ αγάπη, μεράκι και κούραση» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Η Ίνα Ταράντου, με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το ραντεβού στις 16:15 ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής, με ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του και τον αγαπημένο του τόπο, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του. «Πριν από πολλά χρόνια, είχα διαβάσει μία φράση και όταν η ζωή έτρεχε, έτρεχε και πολλές φορές με προσπερνούσε, λες και δεν ήμουν εγώ η πρωταγωνίστριά της, τη θυμόμουν. Λέει: "Οι ζωές μας δεν μετριούνται με πόσες ανάσες παίρνουμε αλλά με τις στιγμές, τα μέρη και κυρίως με τους ανθρώπους που κόβουν την ανάσα". Αυτό θα κάνουμε φέτος και εμείς για σας. Θα σας κόψουμε την ανάσα. Ήδη η υπέροχη ομάδα της εκπομπής μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να δείξει την εντοπιότητα, ν' αναδείξει τον παραδοσιακό αλλά και τον σύγχρονο τρόπο ζωής και κυρίως ιστορίες ανθρώπων».     

Η συγκινητική έκπληξη στην Ίνα Ταράντου

Στη γειτονιά που μεγάλωσε η Ίνα Ταράντου, στην Κέρκυρα, βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής η κάμερα του «Εμείς», με τον αδελφό της, Προκόπη, να διηγείται ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να κρύψει τη συγκίνησή της. «Κάποιοι θέλουν από την πρώτη μέρα, την παρουσιάστρια να συγκινηθεί αλλά είμαι σκληρό καρύδι» σχολίασε. «Πάει καιρός από τότε που ήσουν μικρούλα και έπαιρνες τη βούρτσα των μαλλιών της μαμάς μας, ανέβαινες στο σκαμνάκι και έλεγες τις ειδήσεις. Τώρα σε αγαπάει όλη η Ελλάδα» εκμυστηρεύτηκε on air, μεταξύ άλλων, ο αδελφός της.   

Στη συνέχεια, στο Video Wall, εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ευχήθηκε καλή αρχή στην Ίνα Ταράντου. «Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το πρώτο σου βήμα, ξανά στην ιδιωτική τηλεόραση. Είσαι από τους ενεργούς, λίγους παλιότερους, για να μην πω από τους παλιότερους δημοσιογράφους... Είσαι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, σε γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είσαι αρκετά ανανεωμένη, κατασταλαγμένη και έμπειρη».  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρεμιέραΊνα ΤαράντουΕμείςΚέρκυραειδήσεις τώραΑντώνης ΡέμοςOPEN