Τηλεόραση|19.09.2022 22:00

GNTM 5 πρεμιέρα: Η 47χρονη Άννα που έκανε την Καγιά να κλαίει - «Έφαγα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου»

Newsroom

«Ήρθα εδώ για ν' αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα. Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας, δεν έχει τίποτα. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πετύχει το όνειρό της» υπογράμμισε η 47χρονη Άννα, η οποία πήρε μέρος στις auditions του GNTM 5. Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα.

«Από μικρή μπήκα στα βάσανα. Παντρεύτηκα, έκανα δύο παιδιά αλλά ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσω και εγώ με τη σειρά μου τα όνειρά μου» ανέφερε, αρχικά, η παίκτρια. «Η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη. Ξυπνάω το πρωί, ετοιμάζω τα παιδιά, τα πάω στο σχολείο, πάω και εγώ σχολείο. Θα γυρίσω το μεσημέρι, θα μαγειρέψω, θα πρέπει να διαβάσω και μετά να διαβάσω και τα παιδιά. Τις βραδινές ώρες δουλεύω σε απορριμματοφόρο με σκουπίδια. Η δουλειά για μία γυναίκα σ' ένα απορριμματοφόρο είναι πάρα πολύ σκληρή και δύσκολη. Υπάρχει περίπτωση, μέσα σε μία μέρα, να μαζέψουμε και 450 κάδους με σκουπίδια. Αν είχα την ευκαιρία να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα παντρευόμουν τόσο μικρή. Γιατί πήγαν όλα τα όνειρά μου πίσω» πρόσθεσε. 

Κατά τη διάρκεια της audition της, η Άννα εντυπωσίασε τους κριτές με το πρόσωπο και τις αναλογίες της, ενώ μόλις μίλησε για εκείνη και εξομολογήθηκε όσα έχει περάσει, με βίαιο πατέρα που τη χτυπούσε αλλά και βίαιο σύζυγο συγκίνησε τους πάντες. «Παντρεύτηκα τόσο μικρή, γιατί ήθελα να φύγω από το σπίτι του πατέρα μου. Έφαγα πολύ ξύλο και με τον πρώτο που βρήκα, ήθελα να φύγω. Απλά δεν με ήθελε. Δεν ξέρω τι είναι πατέρας, δεν ξέρω τι σημαίνει πατρικό χάδι. Επί καθημερινής βάσεως, έτρωγα ξύλο και έκανα δουλειές. Δεν έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο. Με χτύπαγε και ο άντρας μου λίγο, αλλά τον χώρισα». Η Άννα, με τέσσερα «ναι», πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηStarαπορριμματοφόρομόδαμοντέλοGNTM 5ειδήσεις τώραGNTMπρεμιέρα