Τηλεόραση|20.09.2022 15:40

Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM 5: «Είμαι έξαλλη, έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά»

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πέμπτος κύκλος του GNTM. Φέτος, το ριάλιτι μόδας είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πρώτο επεισόδιο αρκετά κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή και Γιώργο Καράβα) στις auditions και προσπάθησαν να τους εντυπωσιάσουν με σκοπό να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, παρακολουθώντας ένα απόσπασμα από το GNTM, θέλησε να σταθεί σε μια διαφωνία ανάμεσα στους κριτές σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας, το οποίο την έκανε έξαλλη. Η 21χρονη Εύα από την Κύπρο εμφανίστηκε με το φουντωτό  μαλλί της. Ωστόσο, η δήλωση που έκανε ότι δεν θα ξύριζε ποτέ τα μαλλιά της ακόμα και για συμβόλαιο με πολλά χρήματα της στέρησε την πορεία της στο ριάλιτι μόδας.

«Θα συμφωνήσω με τη Σοφία Χατζηπαντελή. Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια τεράστια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; θα χάσει απλά τη δουλειά. Μπορεί να το βάψει, μπορεί να το κουρέψει, αλλά το ξεκινάμε πριν το δούμε το κορίτσι» σχολίασε, αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Είχατε δει εσείς ποτέ τα top models να έχουν ξυρίσει τα μαλλιά τους; Ας μείνουμε στο κομμάτι ότι είναι ρίαλιτι. Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTMειδήσεις τώραπρεμιέραΜπέττυ ΜαγγίραGNTM 5παρουσιάστριαOPEN