Τηλεόραση|20.09.2022 15:56

Καλό Μεσημεράκι: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με στροφή στην... παράδοση – «Δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει»

Newsroom

«Ο Νικόλαος Μουτσινάς από τα ορεινά Μελίσσια με την ομάδα βρέθηκε στα μέρη τα βουνίσια. Οι Alcatrash επαίζανε με χάρη τα όργανά τους, προβάροντας τις μουσικές πριν έρθει η σειρά τους. Και ο χορός σταμάτησε στην όψη του Νικόλα που έφτασε μέχρι εκεί για να τα λύσει όλα. Για την πρεμιέρα μίλησε με όλη την αρχοντιά του κι οι Alcatrash εσάστησαν μπροστά στα χωρατά του. Η Βάνια ξάφνου ξάκρισε με περισσά τσαλίμια, το Νίκο της εκοίταξε κι άρχισε τα λογύδρια».

Με αυτό το χιουμοριστικό κείμενο περιγράφεται η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανώς ανανεωμένος και σε νέα ώρα έκανε πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου με το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. 

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ κέφι, πολλή διάθεση. Ο Σεπτέμβρης είναι φρικτός για κάποιον λόγο, ήταν τα γενέθλιά μου, δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει. Εν πάση περίπτωση ας πάνε καλά όσοι φύγαν, όσοι μείναμε τώρα θα δούμε…» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος ΜουτσινάςΣΚΑΪειδήσεις τώρα