Τηλεόραση|21.09.2022 11:50

GNTM 5: Ο εκνευρισμός του Σοφρωνίου, οι ατάκες της Χατζηπαντελή και η μητέρα με την κόρη που εντυπωσίασαν τους κριτές

Newsroom

Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές του GNTM αφού για πρώτη φορά είδαν να διαγωνίζονται μαζί μητέρα και κόρη. Στο νέο επεισόδιο του GNTM η 19χρονη Μάρα συστήθηκε στους κριτές έχοντας δίπλα της την 47χρονη μητέρα της, Μικαέλα

«Δεν έχει κανένα νόημα να μπω στο παιχνίδι χωρίς το παιδί» ανέφερε η μαμά Μικαέλα, πρώην miss Slovenia. Επίσης προσέθεσε: «Εγώ είχα ενδοιασμούς, ο άντρας μου μάς έπεισε να έρθουμε».

«Η μαμά μου δήλωσε για μένα συμμετοχή γιατί εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα, αλλά με έπεισε και μετά την έπεισα κι εγώ να δηλώσουμε και να έρθουμε μαζί. Εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το modeling, ενώ η μαμά είχε βγει “Miss Σλοβενία” παλιότερα. Είπα να ακολουθήσω τα χνάρια της», ανέφερε αρχικά η 19χρονη Μάρα.

Κατά την εμφάνισή τους μπροστά στους κριτές η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Είμαι συγκινημένη που στέκεσαι σήμερα εδώ και στηρίζεις το παιδί σου και είμαι συγκινημένη και για έναν ακόμη λόγο, που έβαλες τον εαυτό στο προσκήνιο και κάνεις και λίγο αυτό που θέλεις κι εσύ γιατί πολλές φορές οι μαμάδες ξεχνάμε να ζούμε. Είμαι δίπλα σου», δήλωσε για την προσπάθεια της 47χρονης.

«Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρα μού είπε να έρθω οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος», αποκάλυψε η Μικαέλα για τη συμμετοχή της.«Εγώ για τη Μάρα ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει στο παιχνίδι. Με άγγιξαν τα καλά λόγια προς την κόρη μου παρά προς τον εαυτό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της 47χρονης για την κοινή συμμετοχή με την κόρη της στο GNTM.

H διαφωνία με τον Τάσο Σοφρωνίου

Διαφώνησαν έντονα ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου στο νέο επεισόδιο του GNTM. Η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο δίχασε τους κριτές με την οντισιόν Παρόλο, που η ίδια πήρε δύο όχι, ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή και της έδωσε την wildcard.

Η κίνηση αυτή ξάφνιασε τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος ξέσπασε, αναφέροντας τις δυσκολίες του modeling αλλά και τις ευκολίες που έχουν τα σημερινά κορίτσια μέσα από τα social media.

«Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!»

Και ο Γιώργος Καράβας απάντησε:«Σε μένα το λες; Εγώ αυτό το έχω βιώσει, αυτό που λες εγώ το έχω βιώσει».

Οι ατάκες της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η 59χρονη Μαρία ενθουσίασε τους κριτές του GNTM, ωστόσο όταν έφτασε η ώρα της αξιολόγησης η Σοφία Χατζηπαντελή δεν δίστασε να μιλήσει ειλικρινά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 59χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5 δήλωσε μπροστά στους κριτές πως τώρα είναι η ώρα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο Modeling αφού σε νεαρή ηλικία δεν είχε τις σημερινές ευκαιρίας και τις δυνατότητες της τεχνολογίας. «Δεν έχω βγάλει selfie στη ζωή μου ποτέ. Αφού selfies δεν υπήρχαν τότε», ήταν η φράση που έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να ξεσπάσει.

Το κορμί της 59χρονης άρεσε πολύ στην κριτική επιτροπή, όπως και οι πόζες της. «Θέλω να μείνω αθάνατη. Θέλω να φύγω, αλλά όταν φύγω να με θυμούνται. Να έχω συμβάλλει και να έχω συνεισφέρει σε κάτι… Θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω, θέλω να… », είπε η 59χρονη Μαρία στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να σχολιάζει: «Ας πας διακοπές», συμπληρώνοντας: «Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη… δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Το σχόλιο πείραξε ιδιαίτερα την 59χρονη Μαρία η οποία αργότερα σχολίασε στην κάμερα: «Άκου ας πάει διακοπές! Τι να διακόψω;», είπε στην κάμερα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάσος ΣοφρωνίουΒίκυ ΚαγιάGNTMGNTM 5Γιώργος ΚαράβαςΣοφία Χατζηπαντελήειδήσεις τώρα