Τηλεόραση|23.09.2022 17:00

Τα νούμερα - Επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλει να γίνει... τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο

Newsroom

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, καλεσμένος στη νέα σειρά «Τα Νούμερα» της ΕΡΤ1 θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δεν θα είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που προσπαθήσουν ν' αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα Νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Στο τρίτο επεισόδιο, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) καλεί στη «Νέα Μάντρα» τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς να ειδοποιήσει τον Φοίβο Δεληβοριά. Όταν ο τελευταίος το μαθαίνει, ανησυχεί για το πώς θα συνδυαστούν τα δύο διαφορετικά είδη κοινού στα οποία απευθύνονται. Η Δανάη (Άλκιστις Ζιρώ) τού δείχνει με πολύ συγκινητικό τρόπο πως έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον «Μαζώ» απ’ όσα νομίζει. Ο Φοίβος πάει ενθουσιασμένος να τον βρει -εκείνος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει… τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης βρίσκεται σε μια εμμονή με την ανατολίτικη φιλοσοφία και θέλει με τη βοήθεια μιας γιόγκι να… αιωρηθεί. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) παίρνει συνεχώς μυστηριώδεις κλήσεις από την Τροχαία για ένα αυτοκίνητο που δεν του ανήκει. Όλα αυτά φέρνουν ένα απολαυστικό live στη Μάντρα, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) το αυθεντικό… Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤζαζΓιώργος ΜαζωνάκηςΜιχάλης ΣαράντηςΝατάσσα ΜποφίλιουσειράΦοίβος ΔεληβοριάςΕΡΤ1ειδήσεις τώρα