Τηλεόραση|26.09.2022 16:25

Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής μαθαίνει την αλήθεια για τον Μάρκο - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει η νέα υπερπαραγωγή «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, η οποία καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του κόσμου. Κάθε νέο επεισόδιο «μαγεύει» τους τηλεθεατές τόσο σεναριακά όσο και οπτικά, γεμίζοντας τ' απογεύματά μας, με αγωνία, σασπένς, ανατροπές και έρωτα.

Ο «Έρωτας Φυγάς», ο οποίος έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο OPEN, είναι μια υπερπαραγωγή εποχής, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου και του Παναγιώτη Πορτοκαλάκη. Η διασκευή του σεναρίου είναι της Ρένας Ρίγγα και η επιμέλειά του, του Δημήτρη Αποστόλου.

Οι εξελίξεις προβλέπονται να είναι καταιγιστικές, καθώς ο Ιάσονας αποδίδοντας την ευθύνη της πανδημίας στο Στρατή, αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων. Ο Στρατής φτάνει στην πόρτα του κυρ- Γιάννη στην Αθήνα, και η γυναίκα του του λέει όλα όσα έψαχνε να μάθει.

Ο Μάρκος καταλαγιάζει τις αγωνίες της Αλεξάνδρας και την κάνει χαρούμενη φορώντας της τη βέρα της, ενώ ο Σήφης από την Αθήνα, που κυνηγάει το ζευγάρι, φτάνει στην πόρτα του αρχοντικού…

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 17:45 στο OPEN

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρωτας ΦυγάςOpen TVειδήσεις τώραOPEN