Τηλεόραση|27.09.2022 15:19

GNTM 5: «Δεν είναι μοντέλο, δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα» λέει ο Δημήτρης Σκουλός για Σοφία Χατζηπαντελή

Newsroom

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής στις οντισιόν του φετινού GNTM. Το πρωί της Τρίτης (27/9), ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στη νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, για την αποχώρησή του, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» ανέφερε, αρχικά, ο φωτογράφος.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, σχολίασε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς τη μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».

Για τον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του GNTM, o Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε: «Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.  Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε». 

Έξω φρενών η Σοφία Χατζηπαντελή με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του GNTM 5

Η 18χρονη Ειρήνη ήταν η αφορμή για να βγει εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM. Η νέα κριτής έγινε έξαλλη και ξέσπασε, αντιδρώντας πως η διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες.

«Είναι Κύπρια, έτσι είμαστε εμείς στην Κύπρο» υπογράμμισε η Σοφία Χατζηπαντελή. Στη συνέχεια, σηκώθηκε από τη θέση της και έφυγε για λίγο από το πλατό. Ο Γιώργος Καράβας τη φώναξε να επιστρέψει μέσα. Όταν το έκανε, αντί να εμφανιστεί πιο ήρεμη άρχισε να φωνάζει αρνούμενη να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη άποψη πέρα από τη δική της. Αυτό εξόργισε τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος της είπε ότι απλά έχουν διαφορετική άποψη. Όσο για τη Βίκυ Καγιά είχε μείνει να την κοιτά άφωνη.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκυ ΚαγιάΣοφία Χατζηπαντελήειδήσεις τώραGNTM 5GNTMΔημήτρης Σκουλός